Cizme- predlozi

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
97.936
ja ove za prelazni period furam vec trecu sezonu

s-l1600.jpg

a ove za sneg sam iskreno i zaboravio kad sam ih kupio.

timberland-gore-tex-hiking-boots.jpg

J

Jesen je...

Gost
ove su mi super, al ih totalno necu kupiti sad 😂
dobro, mozda i hocu...😬

Pogledajte prilog 1275027
Ovakve sam skoro bacila, tj.preshaltala za po dvoristu i voditi psa navece, po mracnim ulicama...dale su sve od sebe.
Tamaris, stare oko 5 god., ne mogu da nadjem model na netu...
Sad najvise nosim neke koje uopste nisu in...camel boja, futrovane, bugatti, djon kao martinke. Kupila ih letos na rasprodaji zadnji par, kao ajde neka se nadju, malo je stonogi cizama. Sad ne izlazim iz njih.
A po gradu vidjam samo ove dzombaste, i to bele, krem, sive...
Ali crnih, ravnih ima uvek...to je klasika, "oficirske"- do kolena, ili krace, se mogu naci, kakva god moda bila, takvih ima, ecco npr.

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.936
Мени је одвратна ова мода сада затупастих (крем). Волим или шпиц или обле. И не волим малу а танку штиклу, то ми је баш ружно (зелене).

Prilozi

• images.jpeg
    images.jpeg
    4,7 KB · Pregleda: 36
  • 0070F497-E46A-4E94-8C4D-EC58586A6E0F.jpeg
    0070F497-E46A-4E94-8C4D-EC58586A6E0F.jpeg
    29,1 KB · Pregleda: 39

**Freya**

Veoma poznat
Poruka
13.672
Kakve cizme volite?

Ne znam kakve da kupim.

Volim duboke, do kolena, od kvalitetne koze. Bez ukrasa i detalja.
Crne ili braon.
Kada se izglancaju da sijaju. Poput dzokeja ili oficira pa na grilon carape, kracu suknju i duzi kaput.

Obavezno jedne ravne i jedne na stiklu. Stikle spram prilike ali volim da nosim cizme na stiklu bas, bas. Ravno za svaki dan.

Tesko nalazim do kolena, imam duge krake a mrzim kada mi stoje na pola lista pa samim tim trazim dugo a kada nadjem ne zalim...makar i po' leta kupila.

Timberland me zulja i Ecco me zulja.
Sada imam dva zulja i flastera na svakoj nozi od Timberland kraceg modela. I to sam nosila na termo carape. Taj kalup nije za mene.
Imam usko stopalo, ako si poput mene dobro proveri da ne nastradas.

Tonci Provala

Buduća legenda
Poruka
26.439
Volim duboke, do kolena, od kvalitetne koze. Bez ukrasa i detalja.
Crne ili braon.
Kada se izglancaju da sijaju. Poput dzokeja ili oficira pa na grilon carape, kracu suknju i duzi kaput.

Obavezno jedne ravne i jedne na stiklu. Stikle spram prilike ali volim da nosim cizme na stiklu bas, bas. Ravno za svaki dan.

Tesko nalazim do kolena, imam duge krake a mrzim kada mi stoje na pola lista pa samim tim trazim dugo a kada nadjem ne zalim...makar i po' leta kupila.

Timberland me zulja i Ecco me zulja.
Sada imam dva zulja i flastera na svakoj nozi od Timberland kraceg modela. I to sam nosila na termo carape. Taj kalup nije za mene.
Imam usko stopalo, ako si poput mene dobro proveri da ne nastradas.
al ecco i jeste za vas s uskim stopalima
nije za nas hobite
mozda ti imas problem kao ja
da ti je jednostavno osjetljiva koza tu
mene i moje stare cipele i patike obavezno nazuljaju kad ih obujem prvi put u sezoni
ove godine sam se opametila i preventivno nosila flastere
one velike sto se sijeku
i prvi put nisam imala veci problem
ako to zaboravim pakao : (

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.936
al ecco i jeste za vas s uskim stopalima
nije za nas hobite
mozda ti imas problem kao ja
da ti je jednostavno osjetljiva koza tu
mene i moje stare cipele i patike obavezno nazuljaju kad ih obujem prvi put u sezoni
ove godine sam se opametila i preventivno nosila flastere
one velike sto se sijeku
i prvi put nisam imala veci problem
ako to zaboravim pakao : (
Ја то морам на летњој обући, на босу ногу, фластере. Док не навикнем. Чак и код оне која ми је иначе најудобнија.

moonja..

Buduća legenda
Poruka
31.434
I Martinke su odvratne, njih imam isto uvek, al varijantu.jedine koje sam nosio neko vreme su bordp....kad vidim onaj duplo šiven ŽUT konac na crnom, ružno po k, tvrdoj gumi, da li ima ružnije....
Pa pre ću akiak da nosim. Lol