civilizacija

AntunTun

Veoma poznat
Poruka
10.679
pa izasho je 4ti deooo majers ne staje...dal ste igrali?....kako vam se svidelo?...ja sam ochekivao da netje biti onooog dosadnog chekanja iz turna u turn...mislim da to bash unishtava igru...
 
Opasno dobra igra...zarazna do yaya....trojka mi je bila extra glupa i smaracka....cetvorka je onako,pravi nastavak neprevazidjenog drugog dela.
Obratite paznju samo na muziku u uvodnoj spici...kakav detalj...
Grafika je fenomenalna,igrivost vrhunska,kompletan gameplay je odradjen extra...ma mogu ja ovako do sutra....jednostavno-igra je vrh.

@AntunTun
Pa koliko ti vrti taj deo kad si se toliko smorio?
Meni "turn" nikada ne traje vise od jedne do dve sekunde.
A mozda te nisam dobro razumeo...da li te mozda nervira sto igra nije u "real time" varijanti..vec je "turn based" strategija?
 
E to cekanje zavisi iskljucivo od broja jedinica na ekranu...
Engine je isti kao i za Pirates sto usporava igru(taj engine je ok za dva brodjica usred jednolicnog mora-Pirates, ali ne i za 150 gradova prepunih detalja idr....)
Ja na primer imam konfiguraciju koju oni traze a opet ucitavanje posle turna u poznim delovima igre traje i do 20-30 sec.
JEDNOSTAVNO NAJBOLJA DO SADA ALI ISUVISE LAKA
 
ma nije bre shto je potezna....nego shto kad se razvijesh recimo do modernog doba...chekash po 5min na potez kompa....pricham o trojci....mada je i meni mahina prilichno traljava....al i na nekim boljim se cheka....
 
father:
Ne znam da li neke veze sa tim ima sto odcekiram u settings opciju "show friendly moves" i "show enemy moves".....mozda je zato brze?
Vidi ckode:Kad iskljucis frendly moves kamera pokrete tih jedinica neprikazuje,al svakako mora da ih iskalkulise....tako da to nepovecava performanse .....jedino sto moras da odgledas sve frendly poteze.....Ziv bio
 
ja je juce dobio i sjajna je barem onoliko dokle sam stigao.
E sad mene zanima jedna stvar koju nikako ne mogu da provalim.
Da li je iskljucena opcija da se vidi slika grada kako se razvija? (ono "oko" u trojci)
 

Back
Top