ima li ko iskustva sa xantiom i kakvi se problemi javljaju? koji plinski uredjaj ide u ovaj auto i koliko uopste trosi? dobio sam ponudu za ovaj auto i mnogo mi se svidja, ali nisam ranije vozio citroena.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li ko iskustva sa xantiom i kakvi se problemi javljaju? koji plinski uredjaj ide u ovaj auto i koliko uopste trosi? dobio sam ponudu za ovaj auto i mnogo mi se svidja, ali nisam ranije vozio citroena.
Dovla ce ti kaze odma da je skup za odrzavanje. Redovan servis takodje skup.
Koji motor imas u planu?
Нема Довла ништа против Цитроена ни против цене делова него зна за јефтиније Такође, човек напише 2,0и ти питаш који хоће мотор
Mislis ovako nekakoXantia je auto nad autima
Mislis ovako nekako
kakav smrdljivi citroen i goßna!!! To nije auto.
Moj prvi komsija ga je imao, (nedje skoro sam o tome i pisao ovdje na forumu), otisla mu hidraulika pa se tokom voznje njome covjek osjeca ka da je na magarcu.
Drug mi ima diesel xantiu,(kupljena u BAckoj Palanci za 1500€) takodje problemi sa hidraulikom, u Uzicu je promijenio ventilator, termostat i par nekih zajeßancija, servis ga odrao citavijeh 500€, sitnica...
Prijatelju moj ti je savjet da bjezis od tog auta, posebno od te blesave cijene koju gore neko pomenu 4 do 5000€!!!
moja xantia 2.0 i 16 v 2000 g. je perfektna.slazem se da su joj delovi skupi ali nista skuplji od golfa.dabi citren bio u funkciji mora redovno i da se odrzava.da se menjaju bombe na svakih 150 000 do 200 000 km.bombe sluze umesto amortizera i ima ih 6 komada a kostaju oko 50 evra po kom.mogu i da se remontuju za oko 20 eur.taj drug sto je kupio za 1500 e xantiu/ pa dobar jugo je skuplji od te cifre.ako se uzme krs normalno je i da je skupa popravka jer ne postoji deo koji je ispravan.i nije tacno da je za sitnice dao 500 evra.laz.mozda je dao 500 e ali za polovan motor jer je njegov crko.inace ovaj tip auta je super udoban brz.ja sam presao 350 000 km bez veceg kvara.samo redovni servis.nije ni komplikovan za rad.ne prodajem ga.
Ima li koga, da ozivimo temu?
Zna li neko na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine Xantie?
I video sam nekoliko primeraka mladjih od 1998 god, ali nisu restilizovani. Kako je to moguce?
Pozdrav!