Citati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
anticsvecadv8.jpg

"... Velika je to stvar biti voljen! Još veća li je stvar voleti! Od silne strasti
srce postaje viteško... Duša uzvišena i vedra, nepristupačna niskim
strastima i uzbuđenjima, koja je nad oblacima i senkama ovoga sveta,
nad ludostima, lažima, mržnjama, sujetama, bedama, boravi u nebeskom
plavetnilu, i oseća samo duboke i podzemne potrese kao što planinski vrh
oseća zemljotres. ..."
- Viktor Igo -

"Ako ne možeš da prođeš kroz zid, onda ga preskoči. Ako ne možeš da ga preskočiš, provuci se ispod njega. Ne gledaj na granice koje drugi postavljaju - to su samo ograničenja ograničenih. Ne postavljaj ih ni sebi, jer za posebne ljude ne postoji kraj. Postoji samo večnost. Uhvati je..."

Slaviša Pavlović

"I kada vas gađaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koračajte, istrpite svaku nedaću i uspeh je neminovan. Onda ćete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas će veličati, govoreći da su oni zaslužni za vaš uspeh. Oprostite i sažalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas."

Slaviša Pavlović

Zabranjeno je plakati bez pouke, probuditi se, a ne znati sto sa sobom, bojati se osobnih uspomena.
Zabranjeno je ne smijati se problemima, ne boriti se za ono sto zelis, odustati od svega zbog straha, snove ne pretvoriti u stvarnost.
Zabranjeno je ostaviti svoje prijatelje, ne pokusati sacuvati uspomene, i zvati ih samo onda kad su ti potrebni.

Pablo Neruda

Ne molim nikoga,ponasam se onako kako to neko zasluzi,postujem svacije misljenje,ne uticem ni na ciji izbor,ne trpim nepravdu,ne volim lazi.Mozda sam zbog toga gruba,mozda sam zbog toga drska,ali ja se svejedno necu promeniti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back