Quantcast

Citati koji opisuju naša osećanja

Šejn

Elita
Poruka
22.734
Kada čovek dublje zagleda u dušu sveta lako shvati da na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo to nasred neke pustinje ili nasred nekog velikog grada... I kada se te osobe sretnu i njihovi pogledi se ukrste, sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj...i samo postoji taj trenutak...
Paolo Koeljo
 

Premijer86

Zainteresovan član
Poruka
260
О, да, повредила ме... Нисам то хтео да признам ни себи, а још мање њој. Изгубио бих све битке тим признањем... А овако, не признајући ни њој ни себи, гуим само две најважније ствари у животу... Њу и себе...
 

Net & Neta

Elita
Poruka
17.498
Ову чашу, погуреном и срамном другу моме, генералштабном каплару банатске дивизије, којег су стрељали, 916, новембра првог.

Господо, једну пијану чашу Банату !

Милош Црњански
 

Net & Neta

Elita
Poruka
17.498
...dobro onda, reci mi,
među svim tim piscima... čije je bol stvaran?
šta? da, mogao sam da
pogodim - tvoj bol je
stvaran. zato, u najboljoj nameri za sve nas
mahni zbogom živima koji su izgubili snagu za
plakanje, i
dok bele dame u ružičastim sobama kače
plave i zelene minđuše
mahni zbogom meni.- Čarls Bukovski
 

Platonida

Iskusan
Banovan
Poruka
6.718
"Naravno da posle nikad ne uđe niti je ugledaju moje oči koje je nikad nisu videle. Ali ja sam već navikao da je i ne očekujem i da sav utonem u slast koju daje beskrajni trenutak njenog javljanja. A to što se ne pojavljuje, što ne postoji, to sam prežalio i preboleo kao bolest koja se boluje samo jednom u životu."


Ivo Andrić - JELENA, ŽENA KOJE NEMA
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.