Citati i misli poznatih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1004433_383027088476392_1737191763_n.jpg

Znam ja da sutra može biti bolje ali me nervira što podcenjujemo danas, daj da učinimo nešto sa njim! Mi se sutrašnjem danu samo nadamo i dok ne svane ne znamo hoće li ga zaista i biti za svakog od nas, a danas je tu i prosto čeka da bude odživljeno, potrošeno na uživanje u postojanju! Đurica Lekić

Change isn't easy...changing the way you live means changing what you believe about life. That's hard...When we make our own misery, we sometimes cling to it even when we want so bad to change because the misery is something we know. The misery is comfortable.

(Dean Koontz)

...Čovek peva i kada je žalostan, ali igra samo kada je radostan. Nikad čovek ne zaigra u
tuzi, kao što, naprotiv, u tuzi zasvira ili zapeva - jer nesreća oduzme telu njegov pokret, a
pokretu njegov ritam. Stvarno, ples je ekstaza, vrhunac uzbuđenja, izlaženja iz sebe u
prostor, ispoljenje koliko i reč u pesmi, i koliko zvuk u muzici...Ples treba da lici na pokret kakav postoji u prirodi,
na lelujanje zita,na talasanje mora,titranje vodenog mlaza,treperenje lisca,na igru krvi........J.Ducic

Some people think only intellect counts: knowing how to solve problems, knowing how to get by, knowing how to identify an advantage and seize it. But the functions of intellect are insufficient without courage, love, friendship, compassion, and empathy.

(Dean Koontz)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back