Sta kazete za ovaj strip? Moram da priznam da se meni najvise dopadaju epizode u kojima se pojavljuju i Kalvinovi roditelji, narocito njegov cale sa potpuno sumanutim objasnjenjima prirodnih fenomena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shinoda:Znaci jedan od najjacih stripova na svetu!!!!!!!![]()
Obozavam da ih citam!!!...Tako umem da se iskidam od smeha da je to strasno!!!
![]()
![]()
![]()
Jbg samo sto nema na srpskom,imam jedno 7 strip-bookova ali su svi na engleskom!!! :?
Stvarno????????? :shock: :shock: :shock:Pedya:Shinoda:Znaci jedan od najjacih stripova na svetu!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg samo sto nema na srpskom,imam jedno 7 strip-bookova ali su svi na engleskom!!! :?
Ej, ima na srpskom, izaslo je nekoliko sveski. Mozes da potrazis u Platou, u SKC-u... Odlicne su i prevod je ok.
Meni je strip potpuno fenomenalan. Strava su Kalvinovi tripovi dok se smara u skoli.
Kupio sam Calvina!!!!!!!!!! :wink:Shinoda:Stvarno????????? :shock: :shock: :shock:Pedya:Shinoda:Znaci jedan od najjacih stripova na svetu!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ej, ima na srpskom, izaslo je nekoliko sveski. Mozes da potrazis u Platou, u SKC-u... Odlicne su i prevod je ok.
Meni je strip potpuno fenomenalan. Strava su Kalvinovi tripovi dok se smara u skoli.
Do yaya!!!
Ionako idem u petak na sajam pa cu pogledati tamo,ako nema, svraticu do Platoa!!!
Yukon Ho!!!Pedya:Sta si kupio, ovo novo, izaslo uoci sajma (jbga ne znam naziv) ili nesto od starijih naslova (tigar psiho ubica, nesto mi balavi pod krevetom...)
Shinoda:Yukon Ho!!!Pedya:Sta si kupio, ovo novo, izaslo uoci sajma (jbga ne znam naziv) ili nesto od starijih naslova (tigar psiho ubica, nesto mi balavi pod krevetom...)
Ovo ostalo nisam jer to imam na engleskom!!!![]()
Zao mi je brate,ali ne'am pojma o cemu pricas!!!Pedya:Shinoda:Yukon Ho!!!Pedya:Sta si kupio, ovo novo, izaslo uoci sajma (jbga ne znam naziv) ili nesto od starijih naslova (tigar psiho ubica, nesto mi balavi pod krevetom...)
Ej, kako izgleda Yukon Ho? Tj. kako izgleda strip u tom formatu. Svi ostali imaju onaj siroki format, a nisam video kako izgledaju slajfne u tom malom formatu.
Shinoda:Zao mi je brate,ali ne'am pojma o cemu pricas!!!Pedya:Shinoda:Yukon Ho!!!Pedya:Sta si kupio, ovo novo, izaslo uoci sajma (jbga ne znam naziv) ili nesto od starijih naslova (tigar psiho ubica, nesto mi balavi pod krevetom...)
Ej, kako izgleda Yukon Ho? Tj. kako izgleda strip u tom formatu. Svi ostali imaju onaj siroki format, a nisam video kako izgledaju slajfne u tom malom formatu.ops:
ops:
ops: