citanje texta

spiholog

Aktivan član
Poruka
1.455
Pozdrav svima!Da li postoji program koji omogucuje citanje teksta na racunaru?Tj.kako se text prebacuje u speach, kako bih mogla knjige koje imam u snimljene u Adobe formatu da "slusam"...
Da li je potrebno da dalje obrazlazem razlog zbog koga to smatram potrebnim?:eek:
Hvala!
 
verovatno postoji, pa u samom windowsu imate spikera, kad mu ukucate rec on je procita...

start/ control panel/ speech

:kafa:..da, da, ali mene ne interesuje REC PO REC nego text!Ynam da postoji program espeach koji to omogucava i u kome se glas prilagodjava pomocu Adobe speakera, ali izgleda da trazi crack i ja to bas ne kapiram kako da odradim.
Pozzz
 
Dali si pronašla podršku za srpski jezik ? Ja sam isprobao jedan program TextAloud koji ima mogućnost konverzije teksta iz pdf formata u mp3, ali nažalost nema podršku za naš jezik.
 
Dali si pronašla podršku za srpski jezik ? Ja sam isprobao jedan program TextAloud koji ima mogućnost konverzije teksta iz pdf formata u mp3, ali nažalost nema podršku za naš jezik.
Ovaj program, navodno, ima podrsku za srpski i za hrvatski jezik, tako barem kazu oni koji su uspeli da ga aktiviraju, ali moj probl je sto kada ga skinem, izgleda dami trazi krek i ne mogu da ga aktivniram. dodjem do te faze kada me pita za izbor jezika, odradim i ...sipak:zcepanje::zcepanje:
Zato mislim, ako je neko verziran da pokusa ipodeli sa nama svoje umece, bila bih :worth:
 
Off
Imao sam namjeru da pomognem ali vi ste zabranili prijem privatnih poruka.. Ono sto vi ovde trazite javn na forumu je zabranjeno, razlog je piraterija.. btw... sad citam, program je free, te i nije potreban nikakav poseban dodatak, podrzan je srpski jezik, mada ne savrseno, ali podrzan, takodje postoji i windows i linux verzija..
Sad ne znam sta je kod vas problem....

OFF
 
Poslednja izmena:
GZ:
GZ prijatelju!Prvo me isprepadas, pa me onda pitas:sad2::sad2::sad2:
Al dobro, hvala na dobroj nameri, ona se jedina racuna:klap:
Da li si probao taj program i da li on radi kod tebe?
Prvo, meni se linkovi ne otvaraju.A to je i poslednje.Kako onda da koristim program?Osecam se kao dete ipred poslasticarske radnje...:dash:
 

Back
Top