Citam danasnje novine....

Posle napstvovanja 20-godišnjaka u Zemunu
Prva prijava za silovanje muškarca

BEOGRAD - Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Ž.Z. (40), osumnjičenog za silovanje 20-godišnjeg mladića iz Beograda, što predstavlja prvi slučaj u policijskoj i sudskoj praksi. Odredba po kojoj neko može da odgovara za napastvovanje muškarca uvedena je u novi Krivični zakonik Srbije, koji je stupio na snagu 1. januara ove godine. Do tada se ovakvo delo tretiralo kao protivprirodni blud.

Napasnika, inače ranijeg stanara požarevačke „Zabele“, preksinoć je u prostorijama SUP-a Beograd identifikovao silovani mladić. Ž.Z. je u prisustvu svog branioca po službenoj dužnosti negirao da je silovao mladića, navodeći da je 20-godišnjak dobrovoljno pristao na seksualne odnose sa njim.

Uprkos negiranju krivice, Ž.Z. je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati, posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji.

Osumnjičeni Ž.Z. je, kako saznajemo, uhapšen prekjuče po podne u Loznici i odmah je prebačen u Beograd. Policija je odmah kontaktirala s mladićem za čije je psihičko i fizičko zlostavljanje Ž.Z. sumnjiči i on je u pratnji oca došao u zgradu SUP-a.

Mladić je, saznajemo, bio vidno uznemiren, preznojavao se zato što ponovo treba da se sretne s čovekom koji ga je u noći između petka i subote pet sati psihički i fizički maltretirao u podrumu kuće u Ulici cara Dušana 90-a u Zemunu. Posle nekoliko minuta, mladić se pribrao, rekao „Sad sam spreman“ i u gomili muškaraca prepoznao svog mučitelja.

- Tamo gde je taj zlikovac držao mog sina ne drže se ni kučići. O onome što je moj sin preživeo ne želim ni da pričam, jer mi je sada samo želja da se moje dete, a i mi, koliko možemo, oporavimo od tragedije koja nas je zadesila. A takođe i da zlikovca stigne zaslužena kazna - rekao je juče za „Blic“ mladićev otac.

Otac je izrazio sumnju da u tom podrumu Ž.Z. nije psihički i fizički zlostavljao samo njegovog sina već i druge dečake, koji, međutim, to nisu smeli da prijave policiji. Kako „Blic“ saznaje u policiji, nijedan mladić nije prijavio da ga je muškarac koji liči na Ž.Z. odveo u podrum u Ulici cara Dušana 90-a i tamo zlostavljao.

Ž.Z. je u petak oko ponoći na silu 20-godišnjaka uvukao u podrum i pet sati ga zlostavljao. Mladić je, uprkos svemu što je preživeo, uspeo da pobegne oko pet sati i da slučaj prijavi policiji, koja je odmah krenula u potragu za napasnikom. Njegov identitet utvrđen je nakon što je beogradska policija privela njegovog bivšeg zatvorskog kolegu. On je u noći kada je mladić zlostavljan, neposredno pre otmice, bio sa njim na autobuskoj stanici, na kojoj je 20-godišnjak i otet. Posle četiri dana potrage osumnjičeni je uhapšen, a pretpostavlja se da je hteo da pobegne u BiH.
 
e ja više ne mogu da se nosim sa iščašenim umovima ,, ali lepa kazna za siledzije je kada odu u pravi muški zatvor ,, nadam se da onog kretena što je silovao klinkicu stave u ćeliju sa nekim okorelim ošišanim u na glavi istetoviranim ubicom ,, jel imamo takve po zatvorima ,, ajde apel upravniku zatvora ,, dakle siledzije stavite sa kretenima koji bi ih g.u.zili po ceo dan dok im se č.mar ne rascveta ,,,
 
Svakakvi bolesnici setaju slobodno... Zakoni su nikakvi, par meseci robije i opet na slobodu pa jovo nanovo. Zato mi se dopada onaj zakon u, ne znam sad tacno kojoj drzavi u americi: treci prekrsaj dozivotna robija. Pa ti vidi.
 
avesic:
e ja više ne mogu da se nosim sa iščašenim umovima ,, ali lepa kazna za siledzije je kada odu u pravi muški zatvor ,, nadam se da onog kretena što je silovao klinkicu stave u ćeliju sa nekim okorelim ošišanim u na glavi istetoviranim ubicom ,, jel imamo takve po zatvorima ,, ajde apel upravniku zatvora ,, dakle siledzije stavite sa kretenima koji bi ih g.u.zili po ceo dan dok im se č.mar ne rascveta ,,,


Trebalo bi ga spakovati u celiju sa zagorelim crncima... da mu malo uvode kablovsku, pa malo viagrice (bolje mu je da gleda TV nego da maltretira i zlostavlja decu). Tek da skot vidi sta je zapravo uradio...
Ne znam sta bih radio tim ljudim... Hica je za njih bio otrov. :twisted:
 
I read the news today oh, boy
About a lucky man who made the grade
And though the news was rather sad
Well I just had to laugh and
I saw the photograph

He blew his mind out in a car
He didn’t notice that the lights had changed
A crowd of people stood and stared
They’d seen his face before,
Nobody was really sure if he was from the house of lords.

I saw a film today oh, boy
The english army had just won the war
A crowd of people turned away
But I just had a look
Having read the book,
I’d love to turn you on...

Woke up, fell out of bed,
Dragged a comb across my head
Found my way downstairs and drank a cup,
And looking up I noticed I was late.

Found my coat and grabbed my hat
Made the bus in seconds flat
Found my way upstairs and had a smoke,
Somebody spoke and I went into a dream

Ah

I read the news today oh boy
Four thousand holes in blackburn, lancashire
And though the holes were rather small
They had to count them all,
Now they know how many holes it takes to fill the albert hall.
I’d love to turn you on...
 
Da napravim kompilaciju dve teme:

DOK ONA SPAVA A VI...?

I kako onaj rece - pola sata se muci da joj ga uvali... Ona se razbudi i nece, a on to (popaljen) protumaci kao malo tvrdji sex... Ona presavije tabak i tuzi ga za silovanje... I sta sad?

Sada ozbiljno: taj momak od 20 godinica moze da bude odbrambeno inferioran u odnosu na 40... I eto silovanja. Strasn, svakako. Stavite se u kozu bliznjega kome se desila takva strahota (ili nesto sl. od strane nekog drugog lica) - ja ne znam sta bih radio, tj. kada bi poceo da odgovaram za svoje postupke...
 
I ja sam čitala to juče u novinama (Kuriru), pa je izgleda opet na kraju sve povezano sa politikom.
I da jeste i da nije,to je strašno.................posledice i fizičke i psihičke za ceo život..............ma strašno....................kod nas bi stvarno trebalo uvesti električnu stolicu.....................a moja dobra prijateljica kaže da bi trebalo uvesti mučenje,pa nek skapaju od muke,jer ubiti ih je suviše lako,a ovako bi iskusili muke koje su drugima naneli.....................
 
Da samo sto su silovatelji druga prica i njih odmah treba ubiti. Nego ja bi trazio razlog zasto ima sve vise takvih bolesnika pa bi glavne uzrocnike pokokao. Sitni lopvi su kap u moru sta rade ova velika banda i kao to da se niko ne zapita kakav model el. stolice njima treba?

Nijedan manijak ne moze uciniti stete ko lopov. on poyebe neku ili nekog i samo njega syebe a sta je s ostalima sto trpe manjak novca zbog razjarenih lopova.

E kad bi Hitler oziveo samo na mesec dana. Moramo mi napraviti firera to je resenje.
 
Vragolasta Amfibija:
ih to te cudi...ne zaboravi da je to otprilike tek svrseni srednjskolac..ko zna mozda je sitne gradje..mozda je ona stoka krupan...koliko je tesko namamiti neko nevinasce u mrak,udariiti ga u glavu i vezati?
Mislim da je u toj celoj prici najvazniji efekat iznenadjenja.Nema veze ko je koliko jak, ako te neko negde doceka i zamarinja necim po glavi, a tome se ne nadas naravno da se neces stici istog momenta braniti dok malo ne dodjes sebi, a onda je vec vecinom kasno.
 
Naš ministar otvara nove zatvorske ustanove, te lepo, te komforno, te novo, po evropskim standardima, ko da će familija tu da mu živi.
A manijaci šetaju slobodno, mislim na one sa podebelim dosijeom.
Pa za koga gosn. ministre, pardon, Ministre smo odvajali keš?
 

Back
Top