bejbica
Domaćin
- Poruka
- 3.146
i pitam se kuda ide ovaj svet 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
avesic:e ja više ne mogu da se nosim sa iščašenim umovima ,, ali lepa kazna za siledzije je kada odu u pravi muški zatvor ,, nadam se da onog kretena što je silovao klinkicu stave u ćeliju sa nekim okorelim ošišanim u na glavi istetoviranim ubicom ,, jel imamo takve po zatvorima ,, ajde apel upravniku zatvora ,, dakle siledzije stavite sa kretenima koji bi ih g.u.zili po ceo dan dok im se č.mar ne rascveta ,,,
Nina2:Svakakvi bolesnici setaju slobodno... Zakoni su nikakvi, par meseci robije i opet na slobodu pa jovo nanovo. Zato mi se dopada onaj zakon u, ne znam sad tacno kojoj drzavi u americi: treci prekrsaj dozivotna robija. Pa ti vidi.
LePiaf:Svega toga je bilo i pre 1000 godina. Samo tada nije bilo ni Kurira ni Interneta...
Tako da... "kuda ide ovaj svet"... ne ide nikud. Vrti se u krug.
Larra:California. Good old USA![]()
ih to te cudi...ne zaboravi da je to otprilike tek svrseni srednjskolac..ko zna mozda je sitne gradje..mozda je ona stoka krupan...koliko je tesko namamiti neko nevinasce u mrak,udariiti ga u glavu i vezati?commodore:mene cudi taj mali mucenik - da nije mogao da se odbrani... to me cudi...
Mislim da je u toj celoj prici najvazniji efekat iznenadjenja.Nema veze ko je koliko jak, ako te neko negde doceka i zamarinja necim po glavi, a tome se ne nadas naravno da se neces stici istog momenta braniti dok malo ne dodjes sebi, a onda je vec vecinom kasno.Vragolasta Amfibija:ih to te cudi...ne zaboravi da je to otprilike tek svrseni srednjskolac..ko zna mozda je sitne gradje..mozda je ona stoka krupan...koliko je tesko namamiti neko nevinasce u mrak,udariiti ga u glavu i vezati?