- Poruka
- 35.858
Zaboga, pišanje i sranje.. tema baš za lepo veče
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je odlična, sad znamo tačno ko voli da udiše aerosole urina.ako vam se ne dopada tema, onda ausl... ups,
mislim mozete raus!
pretpostavljam da ima i gorih interesovanjaTema je odlična, sad znamo tačno ko voli da udiše aerosole urina.
ne sedim...........plitka mi WC-solja.u Nemackoj sedi dok piski, a posle njih dolaze Svedjani.
Pogledajte prilog 1631717
izvor: https://www.euronews.com/health/202...-in-europe-do-men-sit-down-or-stand-up-to-pee
Da li smatrate da muskarci treba da piske iskljucivo stojeci, iskljucivo sedeci ili samo povremeno sedeci (kad kenjaju pa im se pripiski)?
Da li je muskarac manje musko ako sedi dok piski?
ma ne , ne mogu da odolim, smejem se , a žena me gleda čudnoma katastrofa, oce da bucne kad je gomno pozamasno
Nismo mnogo mladji@adelaidea
To bi značilo da od 84 miliona ljudi od kojih su 42 miliona muškarci (otpilike prema statistici iz 2023), na tih 62% , to ih je 26 miliona.
E, sada. Imamo ovako prema starosti.
Pogledajte prilog 1631900
Ne iznenađuje onda. Pogledaj koliko je njih samo matoro tamo. Ne mogu ljudi više na noge da stoje.
Pa ispricaj joj, sigurna sam da je i nju nekad zapljusnulo ali nece da priznama ne , ne mogu da odolim, smejem se , a žena me gleda čudno
i to Petak danveče za mtakZaboga, pišanje i sranje.. tema baš za lepo veče
to nije tačnoČuvaju prostatu, pametni. Dok piške sjedeći imaju potpuno pražnjenje mokraćnog mjehura.
Urolozi tvrde da je tačno.to nije tačno
Nje cilj napraviti veći pritisak na već sužene kanale spoljnom kompresijom uvećane prostate , niti je bešika problem , nego umanjiti uvećanu prostatu koja vrši pritisak - ne na bešiku nego na mokraćnu cev. Onda može mokriti i ležeći ako mu je volja.Urolozi tvrde da je tačno.
Gledala sam cijelu emisiju o tome. Ali ok, ti znaš bolje
Prednosti mokrenja u sjedećem položaju
Tako izvanredni klinički profesor na Odjelu za urologiju UCLA, dr. Jesse N. Mills tvrdi da bi sjedeći položaj mogao biti koristan za muškarce koji pate od problema s prostatom, jer taj položaj omogućava da potisnu mokraću s većom snagom nego što to mogu dok stoje, a time i bolje pražnjenje mjehura.
U studiji koja je objavljena 2014. godine naglašava se kako su dok sjedimo mišići zdjelice i kukova opušteniji, što olakšava mokrenje, piše The Sun.
Urolog mr.sc. Antonio Plešnar kazao je za 24sata da se slaže s tim navodima.
“Iako se čini da je članak pisala žena kojoj je dojadilo čistiti toalet iza muškarca, mogu se složiti s ovom tezom. Naime, istina je da se u sjedećem položaju nešto lakše mokri, jer je pritisak na mjehur malo veći. Dakle, muškarcima kojima imaju problema sa prostatom i pražnjenjem mjehura može se savjetovati da mokre sjedeći”, kaže mr.sc. Antonio Plešnar, specijalist urologije i subspecijalista urološke onkologije iz ordinacije ‘Urovitalia dr. Plešnar’ u Čakovcu.
Tj. može i da se upiša, ako mu je volja.Onda može mokriti i ležeći ako mu je volja.
Yup.Tj. može i da se upiša, ako mu je volja.
jbg nama je raj dok kenjamo, bio bi problem da to stalno svakodnevno radimo i dok pišamo.na sve to, zamisli da moras da menjas ulozak i onda - spustis dasku sa dva prsta (solja baca kad se pusti voda, teska prica, mora daska da bude podignuta), kenjas, pisas, skidas ulozak sa cega, cistom rukom vadis novi ulozak sa ves masine (imaju tri vrste u zavisnosti od dana u kojem ti je menstruacija), otvaras ga, lepis za cega, ustajes, navlacis gace sa dva mala prsta koji su uvek cisti, motas i bacas stari ulozak u kantu, pustas vodu u solji, peres ruke fajnali. onda primetis da je kanulo na gace, nekako. psujes, odlazis po nove gace, skidas stari ulozak, itd.
Adela,mužjaci i ženke su u bitnom ista bića.pa kazi, jel dobar volej
Feminističko pitanje, 101.u Nemackoj sedi dok piski, a posle njih dolaze Svedjani.
Pogledajte prilog 1631717
izvor: https://www.euronews.com/health/202...-in-europe-do-men-sit-down-or-stand-up-to-pee
Da li smatrate da muskarci treba da piske iskljucivo stojeci, iskljucivo sedeci ili samo povremeno sedeci (kad kenjaju pa im se pripiski)?
Da li je muskarac manje musko ako sedi dok piski?
Nzm šta će ti ona reći na ovo. Feministkinje imaju svojih pogleda o tome.Adela,mužjaci i ženke su u bitnom ista bića.
Rekoše feministkinje…wc šolja i nije napravljena da se piša u nju stojeći