Citam da 62% muskaraca

Ne volim da mi kita dodiruje dasku. Cucavac tek..katastrofa. I onda moras maramice- papre da stavljam i redjam. Sve jedno i kod mene koliko god da redovno odrzavas higijenu kupatila.
A i moras da skidas pantalone, gatje, da sednes. Ovako samo izvadis i obavis.

Ne znam sta toliko ljudi lude za tom Nemackom?
Nije mi jasno, nisam bio pa ne znam i znam samo iz prica da neki kazu da zive super kao u raju, neki mnogo da se radi, neki da je hladno bez drustva i previse robotskih zakona, neki da nije bezbedno i da se krljaju na poslu s migrantima, arapima, pakistancima i ciganima, neki kazu sve to plus da im daju smestaje sa ostalim dodjosima gde budu pokradeni i u nevoljama...

Njihov jezik je uzasan, meni najodvratniji na svetu, pokojne babe i dede su im nacisti koji po zavrsetku rata se krili sa odnesenim zlatom i parama kojima su posle otvorili firme i zgrnuli bogatstvo koji su nasledili njihovi unuci i sinovi...

Uveli multikulturalizam gde ne znas kad ce neko da se razbesni jer krsis njegova prava i da te napadne ako si ateista, normalan, musliman, hriscanin, strejt ako im se cini da pojavom vredjas neku religiju, stav LGBT, lose izgovorio rod prilikom dozivanja, zene se obukle malo komforno a ovaj kamen musliman jer to je kod njih sramota.

Cini mi se da he tamo haos i sad koliko su hvalili sad pocinju da pricaju kako nije kao pre i da svasta moze da se desi...

Kakve veze sve ovo ima sa malom nuzdom

a zasto bih?
volim da gadjam rupu i cepam papiric ako ga ima u solji :mrgreen:

Ја сам једном схватио (испричаћу како), да сваки пут, пре него што пишким, пљунем у шољу док стојим изнад шоље.

Е, сад..ја сам то толико несвесно радио, да нисам имао појма да то радим.

Кад сам то схватио и како?

У време короне 2020. кад су попустиле кочнице, али је маска морала да се носи кад се уђе у објекат, ја био са френдицом на кафу у Планинарски дом у тврђави у Нишу. И ми уредно седели у башти и кафенисали. И ја кренем до вц-а, који је унутар објекта, и конобарица ми каже да морам да ставим маску. Уредно ставим маску, уђем у тоалет и таман се намештам да пишким док стојим изнад шоље, и замало да пљунем, али у последњем тренутку схватим да имам маску на лицу и ако пљунем, неће отићи у шољу, већ у маску.

После тога сам обраћао пажњу на то, и схватио да не могу да пишким, ако претходно не пљунем у шољу.

Poslednja izmena:
u Nemackoj sedi dok piski, a posle njih dolaze Svedjani.

Pogledajte prilog 1631717
izvor: https://www.euronews.com/health/202...-in-europe-do-men-sit-down-or-stand-up-to-pee

Da li smatrate da muskarci treba da piske iskljucivo stojeci, iskljucivo sedeci ili samo povremeno sedeci (kad kenjaju pa im se pripiski)?
Da li je muskarac manje musko ako sedi dok piski?
Мушкарци требају да врше малу нужду стојећи,осим ако је у комбинацији са великом нуждом,када је логично да то ураде седећи.
Не мислим да је мање мушко,али не видим неки посебан разлог за то.

Мушкарци требају да врше малу нужду стојећи,осим ако је у комбинацији са великом нуждом,када је логично да то ураде седећи.
Не мислим да је мање мушко,али не видим неки посебан разлог за то.
Урин се одбија о глатку површину шоље кад пада на шољу са метар висине, а затим ситне честице урина прскају свуда по плочицама и ногавицама одбијајући се о глатку површину шоље.

Back