Ne znam sta toliko ljudi lude za tom Nemackom?
Nije mi jasno, nisam bio pa ne znam i znam samo iz prica da neki kazu da zive super kao u raju, neki mnogo da se radi, neki da je hladno bez drustva i previse robotskih zakona, neki da nije bezbedno i da se krljaju na poslu s migrantima, arapima, pakistancima i ciganima, neki kazu sve to plus da im daju smestaje sa ostalim dodjosima gde budu pokradeni i u nevoljama...
Njihov jezik je uzasan, meni najodvratniji na svetu, pokojne babe i dede su im nacisti koji po zavrsetku rata se krili sa odnesenim zlatom i parama kojima su posle otvorili firme i zgrnuli bogatstvo koji su nasledili njihovi unuci i sinovi...
Uveli multikulturalizam gde ne znas kad ce neko da se razbesni jer krsis njegova prava i da te napadne ako si ateista, normalan, musliman, hriscanin, strejt ako im se cini da pojavom vredjas neku religiju, stav LGBT, lose izgovorio rod prilikom dozivanja, zene se obukle malo komforno a ovaj kamen musliman jer to je kod njih sramota.
Cini mi se da he tamo haos i sad koliko su hvalili sad pocinju da pricaju kako nije kao pre i da svasta moze da se desi...