- Poruka
- 72.838
Baš je smešna ko bioskop pusti je da se sprdamo jbt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko moraš biti umišljen da misliš da si me zaista porazio, da si pametniji. Ali dobro, svi mi živimo u nekim iluzijama.Blavoooo
evo je i psihologija drugo polugodiste prvi razred
zadrzi olovku i onako mi ne treba jer je ruzna...
Kazem lepo.. argumentacija deteta od tli godine
aj vozi spodobo
i razmisli sledeci put koga nazivas idiotom
i blagoslovi beskrajna prostranstva interneta koja ti dopustaju da se obracas ljudima na takav nacin bez posledica
voljno !
ma ko ie iebe, ide na ignorBaš je smešna ko bioskop pusti je da se sprdamo jbt.
kako da ti kažemdakle, tab ocigledno misli da bi bio manje muzevan ako sedne dok piski. sta kazu ostali?
Koliko moraš biti umišljen da misliš da si me zaista porazio, da si pametniji. Ali dobro, svi mi živimo u nekim iluzijama.
na sve to, zamisli da moras da menjas ulozak i onda - spustis dasku sa dva prsta (solja baca kad se pusti voda, teska prica, mora daska da bude podignuta), kenjas, pisas, skidas ulozak sa cega, cistom rukom vadis novi ulozak sa ves masine (imaju tri vrste u zavisnosti od dana u kojem ti je menstruacija), otvaras ga, lepis za cega, ustajes, navlacis gace sa dva mala prsta koji su uvek cisti, motas i bacas stari ulozak u kantu, pustas vodu u solji, peres ruke fajnali. onda primetis da je kanulo na gace, nekako. psujes, odlazis po nove gace, skidas stari ulozak, itd.kako da ti kažem
dok kenjaš onda nekako si pametniji, počneš da umuješ, velike ideje se rađaju ili nekad dok nije bilo smart tlf poneseš knjigu ili atlas ili strip, sve zavisi od dana i inspiracije.
znači čitav proces, odeš u kup. spustiš dasku skidaš pantalone, gaće. držiš duks da ne sedneš na njega i sedneš . ispustiš zlotvora i nakon toga počinje. ako si poneo atlas gledaš gde se nalazi ulan bator i koliko je daleko od san hozea i tako to. malo je zeznuto ako poneseš strip, zna da utrne bulja, ali u svakom slučaju izađeš zadovoljan.
i sad treba to da kvarim pišanjem sedeći? + nepotrebni delovi, otkopčaj farmerke spusti farmerke, gaće, drži duks košulju sedi pišaj i ponovo sve ono samo kontra smer.
i recimo da pišaš dnevno šest sedam puta sa zajebanom prostatom i do dvaest pa to bi bio pakao.
ДаклеМ...ми који мењамо како кад смо у ствари мачо типови са нежном женском цртом...preliminarni zakljucak - muskarci koji preferiraju piskenje stojeci su![]()
vi ste spremni na sveДаклеМ...ми који мењамо како кад смо у ствари мачо типови са нежном женском цртом...![]()
To je drugo , ti se ne računaš.Ja cesto pisam dok sedim.
Razlog je jer je tako lakse, kad stojim moram da pazim vise, ovako kada sedim ne razmisljam uopste.
To je zbog moderne civilizacije, ranije je bilo 10 puta teze da se sedi, nego da stojis. Danas, kada imamo wc solje unutar kuce i kanalizaciju, 5 puta je lakse da sednes.
Sa modernom civilizacijum se ukidaju komparativne prednosti muskaraca i komparativne slabosti zena, uglavnom.
Pisanje stojeci je bilo komparativna prednost muskaraca, pre moderne tehnologije. Danas vise nije.
Ja ne mogu da verujem da žena može ovako da se izražavama katastrofa, oce da bucne kad je gomno pozamasno
Ček bre... prvo se iskenja, trudi se da ne piša u isto vreme da bi posle mogao pišati stojeći? Je li moguće?iskljucivo sedeci ili samo povremeno sedeci (kad kenjaju pa im se pripiski)?
ne znam, dopustam sve mogucnostiČek bre... prvo se iskenja, trudi se da ne piša u isto vreme da mi posle mogao pišati stojeći? Je li moguće?
ovo nisam znala, hvalaDoduše ima i onih muškaraca koji kad se kupaju ne dodiruju dupe i anus jer misle da je to gej
nemoj da pocnem da pisem o menstrualnom gomnetu, ne izazivaj sudbinuJa ne mogu da verujem da žena može ovako da se izražava
Di juče sam mislio da čak i vapše gowno miriši, sad se već pitam...![]()
U ameuiko su izmislili patku za zene da mogu da piske stojeci. Kapiram da je to pored "a sto mogu muskarci a mi ne" i zbog hihijene, cucavci i cuda po javnim mestima. Valjda je uvije u maramice posle i vrati u torbicu.u Nemackoj sedi dok piski, a posle njih dolaze Svedjani.
Pogledajte prilog 1631717
izvor: https://www.euronews.com/health/202...-in-europe-do-men-sit-down-or-stand-up-to-pee
Da li smatrate da muskarci treba da piske iskljucivo stojeci, iskljucivo sedeci ili samo povremeno sedeci (kad kenjaju pa im se pripiski)?
Da li je muskarac manje musko ako sedi dok piski?
u pitanju su jednokratna pomagala, nije to dildo. Koristi se na egzitu, npr.U ameuiko su izmislili patku za zene da mogu da piske stojeci. Kapiram da je to pored "a sto mogu muskarci a mi ne" i zbog hihijene, cucavci i cuda po javnim mestima. Valjda je uvije u maramice posle i vrati u torbicu.
Ja bih uveo zakon o standardu za stanove da je obavezan pisoar.
ja bih isto to samo za bide, stan nije stan bez bideaJa bih uveo zakon o standardu za stanove da je obavezan pisoar.
I bide to. Operes doope jbte. A i ovi papiri danas, ili meni dupe raste ili se papiri smanjuju a cene rastu.ja bih isto to samo za bide, stan nije stan bez bidea
Zavisi ko piša.wc šolja i nije napravljena da se piša u nju stojeći
Bukvalnooooona sve to, zamisli da moras da menjas ulozak i onda - spustis dasku sa dva prsta (solja baca kad se pusti voda, teska prica, mora daska da bude podignuta), kenjas, pisas, skidas ulozak sa cega, cistom rukom vadis novi ulozak sa ves masine (imaju tri vrste u zavisnosti od dana u kojem ti je menstruacija), otvaras ga, lepis za cega, ustajes, navlacis gace sa dva mala prsta koji su uvek cisti, motas i bacas stari ulozak u kantu, pustas vodu u solji, peres ruke fajnali. onda primetis da je kanulo na gace, nekako. psujes, odlazis po nove gace, skidas stari ulozak, itd.
tema je pishanje, jaraneNe znam sta toliko ljudi lude za tom Nemackom?
Nije mi jasno, nisam bio pa ne znam i znam samo iz prica da neki kazu da zive super kao u raju, neki mnogo da se radi, neki da je hladno bez drustva i previse robotskih zakona, neki da nije bezbedno i da se krljaju na poslu s migrantima, arapima, pakistancima i ciganima, neki kazu sve to plus da im daju smestaje sa ostalim dodjosima gde budu pokradeni i u nevoljama...
Njihov jezik je uzasan, meni najodvratniji na svetu, pokojne babe i dede su im nacisti koji po zavrsetku rata se krili sa odnesenim zlatom i parama kojima su posle otvorili firme i zgrnuli bogatstvo koji su nasledili njihovi unuci i sinovi...
Uveli multikulturalizam gde ne znas kad ce neko da se razbesni jer krsis njegova prava i da te napadne ako si ateista, normalan, musliman, hriscanin, strejt ako im se cini da pojavom vredjas neku religiju, stav LGBT, lose izgovorio rod prilikom dozivanja, zene se obukle malo komforno a ovaj kamen musliman jer to je kod njih sramota.
Cini mi se da he tamo haos i sad koliko su hvalili sad pocinju da pricaju kako nije kao pre i da svasta moze da se desi...