Citam da 62% muskaraca

adelaidea

Iskusan
Poruka
6.135
u Nemackoj sedi dok piski, a posle njih dolaze Svedjani.

Screenshot from 2024-10-25 16-58-25.png

izvor: https://www.euronews.com/health/202...-in-europe-do-men-sit-down-or-stand-up-to-pee

Da li smatrate da muskarci treba da piske iskljucivo stojeci, iskljucivo sedeci ili samo povremeno sedeci (kad kenjaju pa im se pripiski)?
Da li je muskarac manje musko ako sedi dok piski?

u Nemackoj sedi dok piski, a posle njih dolaze Svedjani.

Pogledajte prilog 1631717
izvor: https://www.euronews.com/health/202...-in-europe-do-men-sit-down-or-stand-up-to-pee

Da li smatrate da muskarci treba da piske iskljucivo stojeci, iskljucivo sedeci ili samo povremeno sedeci (kad kenjaju pa im se pripiski)?
Da li je muskarac manje musko ako sedi dok piski?
Dobro ako si 2 u 1 onda je ok ne znam nikog kome je erekcija dok *****, ali ne znam ni kako bih znao...ta izjava je potpuno nebulozna sa moje strane...
Dakle besmislena..
Ali znam muskarce koji u bilo koliko godina imaju poluerekciju ako im se pisha, narocito ako im se intezivno pisha...pa im napet mehur, tako da prirodno je stojeci...to je zahtev prirode...nemam pojma kako nemci uspevaju , pevaju mu bajke ili rade pishanje preventivno....cesce...
Druga stvar je kad te strefi kardio obolenje, ili nesto drugo , pa ljuljanje, pa mora da se sedne...vrtoglavica...ja sam jednom imao vrtoglavicu 3,4 dana, i glavobolju i onda ako je dizajn solje dobar pa da mozes totalno unazad imas srece..
Doduse ja sam imao srece...em duboka, em mi prvi dan bas nije bilo dobro , 2h sam sedeo na solji u fazonu ili ce na gore ili ce na dole, ne znas da li cu da povracam od mucnine ili da me uhvati dijareja..nije ni jedno ali nikad blize nisam bio da 2h ne znam na cemu sam..

Ali zasto je to bitno , ne pishaju muskarci stojeci zato sto pokazuju muskost nego jer ne mogu sedeci....mislim cim budemo mogli , zasto da ne...

Nisam pobornik kulture da daska bude spustena, iz dva razloga, prvo muskarcima sto se vise zuri to je hitnost pretocena u vecu potrebu za stojanjem..
Dok zensko moze brzo da spusti , prirodni pad, podizanje zenskom ili muskom uopste nije toliko brzo , probajte, merite stopericom, videcete 2 sekunde ili sekunda razlike ,ako pogodite iz prve...
Inace volim da podignem kad odlazim, iz istog razloga, ali pristajem sta je uobicajeno , kad su 3 zene, sta ces...ti si gost..ali kad se ljute sto nije spustena, to je bezobrazluk, jer za obaranje treba bas malo vremena...mnogo vise za podizanje jer kad obaras tu dodirujes cistu stranu daske, a kad podizes podizes prljavu stranu daske...ali racionalnost i zene to ne ide nikad...

Poslednja izmena:
Dobro ako si 2 u 1 onda je ok ne znam nikog kome je erekcija dok *****, ali ne znam ni kako bih znao...ta izjava je potpuno nebulozna sa moje strane...
Dakle besmislena..
Ali znam muskarce koji u bilo koliko godina imaju poluerekciju ako im se pisha, narocito ako im se intezivno pisha...pa im napet mehur, tako da prirodno je stojeci...to je zahtev prirode...nemam pojma kako nemci uspevaju , pevaju mu bajke ili rade pishanje preventivno....cesce...
Druga stvar je kad te strefi kardio obolenje, ili nesto drugo , pa ljuljanje, pa mora da se sedne...vrtoglavica...ja sam jednom imao vrtoglavicu 3,4 dana, i glavobolju i onda ako je dizajn solje dobar pa da mozes totalno unazad imas srece..
Doduse ja sam imao srece...em duboka, em mi prvi dan bas nije bilo dobro , 2h sam sedeo na solji u fazonu ili ce na gore ili ce na dole, ne znas da li cu da povracam od mucnine ili da me uhvati dijareja..nije ni jedno ali nikad blize nisam bio da 2h ne znam na cemu sam..

Ali zasto je to bitno , ne pishaju muskarci stojeci zato sto pokazuju muskost nego jer ne mogu sedeci....mislim cim budemo mogli , zasto da ne...

A brate , da i o načinu pisanja mos ovoliko da pišeš :D kako te ne mrzi

A brate , da i o načinu pisanja mos ovoliko da pišeš :D kako te ne mrzi
Mene ne mrzi ni da ga tri puta otresem ili uzmem papir i osusim ga kao bebicu ...da nema ni jedna kap za gace...
Ne bi me mrzelo ni da koristim dnevne uloske pipnite mi picu , ili kako se vec zovu sto su jeftini a zene koriste da ne prljaju gace..
Ali nisam...

Cak me ne mrzi da se nagnem napred da bi ugao bio manji...i preciznost veca...pa izgleda kao da sam pijan, ....

Samo da zene ne sviraju djokici kako ne razumeju nista a da su muskarci svinje..

dakle, tab ocigledno misli da bi bio manje muzevan ako sedne dok piski. sta kazu ostali

pa to je komplikovan momenat u vezi

hoće da piški stojeći a promašuje
i posle nekog vremena lakše mu je da sedne nego da me sluša kako gundjam
tako je bilo u mom slučaju

a....ne znm na primer da li je kraćim muškarcima lakše da pogode
šolju od visokih tipova haha

šta kažu forumaši:lol:

Back