Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li neko ima iskustva sa gore navedenima,da li mogu odjedanputa dve kartice da se utaknu u isti pa da se fajlovi direktno prebacuju sa jedne na drugu? Hvala unapred i pozdrav!
Bas sam sada hteo da isprobam da li to moze,ali nazalost imam 2 kartice (SD i MMC) koje idu u isti slot na citacu. Ako mi dodje drugar danas-sutra,uzecu iz njegovog fona micro SD pa cu da probam.
Inace imam MSI card reader,koji me extra sluzi vec 2 godine...kostao je tada oko 1200 din:
Uz taj citac neki ALL in I sam kupio i mikro SD karticu sa adapterom i kad stavim muziku na nju ,ne moze da se reprodukuje normalno nego brlja i mesa pesme i svasta nesto ,zamenio sam je za drugu i ta isto tako.Sta moze biti?Probao je napuniti i na drugom racunaru ali isto.
Probano je i na drugom kompu i nije do toga.Nego danas sam se raspitivao po prodavnicama mobilnih telefona i racunara i tamo su mi rekli da je ova moja neka SD HC kartica i da je brza od obicne SD i jos ne znam sta i da najverovatnije citac ne podrzava taj format.On je pokaze na kompu ali brlja podatke.Eto toliko mozda jos nekom pomogne ova informacija!