Cisto zenska tema.........:))))

SINDI:
bljak:?
radije bih se zezala na forumu i pila vino:wink:
nek gleda...ja fala necu..nije da nisam probala..:lol: :lol: :lol: :lol:
kosarka..ok
odbojka..ok
rukomet..ok
plivanje, skijanje, klizanje...oooookkkkk

fudbal..boze sacuvaj i sakloni:lol: :lol: :lol: :lol:

e da znas Sindi ajmo nas dve bre na pivo ali bez fudbala.....:))) i ja bi se slozila sezanje ovde i pijenje pivam i vise godi.......:)))

Samantha Jouns:
Ma meni su muskarci super,....rado bih se menjala sa njima...eh da mi je biti musko na 5 sati..i da osetim kakav je osecaj da ti neka riba p.opusi ali onako doooobrooo...uf.....;)

izvini sto se mesam, jednostavno moram - ali, znas li ti koliko je to retko?
...
mislim, ribe koje to rade dobro...
...(o doooooooobro kako si ti napisala da i ne govorim)
...
a ne ritmicno i plitko i monotono - sa izrazom lica kao da ce sad da se desi ne znam sta -
u prokletom monotonom i dosadnom ritmu...

anakin:
nikad necu razumeti zensku opsesiju muskim fudbalom...
ajd nek mi neko objasni zasto je tako strasan muskarac koji gleda fudbal, pije pivo i zanimaju ga automobili?

ovo drugo mi je jasno - sasvim normalan tip
ali ovo prvo: žena koja se loži na fudbal da bi, u okeanu trica, I TO mogli zajedno da rade, cvrkut,cvrkut, nj nj nj...sleeeze....malo se plašim takvih žena :?
Stvarno se plašim, ne zayebavam se :shock:
Drugo je kad se neka loži na sport oduvek, imala ili nemala dečka, ali ta naprasna promena...izaziva strahopoČtivanje kod infantilne Bet 8)
m' ti tu meni! :P

Betty:
ali ovo prvo: žena koja se loži na fudbal da bi, u okeanu trica, I TO mogli zajedno da rade, cvrkut,cvrkut, nj nj nj...sleeeze....malo se plašim takvih žena :?
Drugo je kad se neka loži na sport oduvek, imala ili nemala dečka, ali ta naprasna promena...izaziva strahopoČtivanje kod infantilne Bet 8)

Ma kakva promena, to je samo pretvaranje koje ce pre ili kasnije da se provali. Nesto volis ili ne volis, ne mozes da se zauvek pretvaras da volis ono sto ne volis jer ces kad tad puci..(al sam sad bila konfuzna :cool: )

Betty:

ma ko je pomenuo zene? :)
meni je fudbal smrtno dosadan i ne mogu to da gledam ali ne mogu da shvatim toliko zensko smaranje oko toga...shvatas?
zamisli da bilo ko gleda bilo sta i jako ga zanima a ti u tom momentu pizdis i ljutis se na njega....ko bi to uradio...samo totalni moron....
a kod dodje do muskaraca i fudbala, svaka zena prosto oseca poriv da sere sto on gleda fudbal ko da je programirana :)
i ne svidja mi se teza s pocetka da su muskarci deca, igracke, deca s igrackama...zaboravila sam...
i mrzi me da pisem dalje, gladna sam...:)

ddadadada...a mene ubeđuju neke lude - ma to je super, onda se još vipe volimo, znaš ja ga STVARNO volim (pa me pogleda ONAKO, kao ti si mi neka snajka, c, c, c :P )
HeBe mi se za fudbal, iskreno
moja ambicija je da jednog dana srastem sa miškom (od kompa)
bionic feeling :mrgreen:
isključim sva čula
ne čujem kad mi seru što sam non stop onlajn itd :lol:
Eee....a kako ću ondaK da flertujem i da pijem pelinkovac :shock:

ja nemam nijednu mačku ni igračku, ni dildo nemam jbt a putujem često.....:cry:

Betty:
ddadadada...moja ambicija je da jednog dana srastem sa miškom (od kompa)
bionic feeling :mrgreen:
isključim sva čula
ne čujem kad mi seru što sam non stop onlajn itd :lol:
Eee....a kako ću ondaK da flertujem i da pijem pelinkovac :shock:

ja nemam nijednu mačku ni igračku, ni dildo nemam jbt a putujem često.....:cry:

hehe Betty sila si bre........:)) barem si iskrena

Gazdarica:
Ako ne znas kako da vrijeme provodis sama sa sobom, a da ti nije dosadno, onda imas ozbiljan problem... Mnogo ozbiljniji od muskog gledanja fudbala!!!

ne ne tacno bre, nije to moj zivot. krecem se non stop, hodam , setam, pricam evo sa tobom i sa drugima, samo ne volim taj fudbal i to nije fudbal to je veoma agresvina igra, ja volim plivanje i plivam puno , biciklam u grupi.
Imamo mi ovde i svoje grupa za setnju i za izalske
ne nisi me lepo razumela
samo nevolim taj fudbal
tacka

hehehe Gazdarice vidis li da trtljam i trtljam i trtljam ...........................se do sutra ujutru mogu

Back