Cisto zenska tema.........:))))

HeBePoBaTaH_:
"Nikad ne treba davati novac Vojsi Spasa niti ručati u velikih hotelima", Dž. Orvel "Niko i ništa u Parizu i Londonu"
:razz:
Lako ćeš ti sa dečkićima, bobbo, prvo da porasteš...
I nismo svi isti, ja se ložim na sklapanje maketa aviona i brodova8-)

pa eto vidis ....i ja volim te makete,..........:)))

ali volim i puzzle.........:))))

anakin:
nikad necu razumeti zensku opsesiju muskim fudbalom...
ajd nek mi neko objasni zasto je tako strasan muskarac koji gleda fudbal, pije pivo i zanimaju ga automobili?

Strašan je jer dok gleda fudbal ne obraća pažnju na nju. A ona je ceo svoj život podredila njemu. C, c, c! Kako je on nezahvalan! Svaki njegov udisaj vazduha mora biti njoj posvećen, a on, gloopan jedan, gleda fudbal ili sredjuje kola.
Dok on gleda fudbal ili se bavi nekim drugim svojim hobijem (hajde da to tako nazovemo), ona može popiti kafu sa prijateljicom, čitati knjigu, ... Why not?

bobba:
cure bre da li vi mozete muskrace da razumete.....ja sam u dilemi..jedan dan muski hoce ovo a vec drugi dan hoce nesto drugo..........za mene oni su kao mala deca..........samo su im igracke skuplje.........:))))

:))))

Pa i mi smo kao mala deca...samo sto su nase igracke unikati: muskarci. Pa bi mi nesto stalno da menjamo na njima, da ih prilagodjavamo, oblacimo, namecemo nase stavove, razmisljanja...bez da tolerisemo njihovih par 'slabosti', prohteva... Nikakva mudrolija... Oni su prosta bica, mi ih cinimo komplikovanim. Valjda da bismo imale nekakvu okupaciju, hoce to tako kad smo dokone... Ko da je podvig razumeti muskarca...

teardrop:
Strašan je jer dok gleda fudbal ne obraća pažnju na nju. A ona je ceo svoj život podredila njemu. C, c, c! Kako je on nezahvalan! Svaki njegov udisaj vazduha mora biti njoj posvećen, a on, gloopan jedan, gleda fudbal ili sredjuje kola.
Dok on gleda fudbal ili se bavi nekim drugim svojim hobijem (hajde da to tako nazovemo), ona može popiti kafu sa prijateljicom, čitati knjigu, ... Why not?

:lol::lol: A moze i gledati fudbal sa njim (narocito kad igra Zvezda), pricati o automobilima itd. itd.

Back