Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Omega drivere pravi neki lik koji je ocigledno ludi programer. Nisu oficijalni, mada su melem za mnoge overclockere. Neki ljudi kazu da nisu dobri, neki kazu da su odlicni i da ovi driveri omogucuju bolji rad i clock ali mislim da je sve to individualno iskustvo.
Ja licno KORISTIM OMEGA drivere za moju Gigabyte ATI x 800 i moram da napomenem da sam veoma zadovoljan. Samo instalacijom ovih drivera dobio sam 100 poena vise u 3dmark 2005. Brljanje textura nisam jos iskusio.Uz Omega drivere dolazi ATI TRAY TOOLS koji je odlican za clockovanje karte.Sve radi automatski i pravljen je tako da karta radi sa 100% tacnosti bez artifakta, sto nije bas slucaj sa obicnim ATI TOOL-om.
Pored ovih postoje i DNA driveri.....mnogi kazu da su oni mnogo bolji od omege njih sam koristio pre 2 god kada sam zeleo da bolje poteram Far Cry na tadasnjoj 9600XT
Ja licno ne primecujem razliku pa sam ostao sa Omegom zbog dobrih alatki. DNA su malo ozbiljniji i radis manualna podesavanja.
Igraj se malo i isprobaj i vidi koji ti najvise driveri odgovaraju. Ako ti negde u igri brlja texture....probaj sa drugim driverima.
A posto ti imas ATI 9550, obradovaces se kada cujes da Omega ima softmod opciju za 9550 i 9800 SE