Cisto,da pitam..

Omega drivere pravi neki lik koji je ocigledno ludi programer. Nisu oficijalni, mada su melem za mnoge overclockere. Neki ljudi kazu da nisu dobri, neki kazu da su odlicni i da ovi driveri omogucuju bolji rad i clock ali mislim da je sve to individualno iskustvo.
Ja licno KORISTIM OMEGA drivere za moju Gigabyte ATI x 800 i moram da napomenem da sam veoma zadovoljan. Samo instalacijom ovih drivera dobio sam 100 poena vise u 3dmark 2005. Brljanje textura nisam jos iskusio.Uz Omega drivere dolazi ATI TRAY TOOLS koji je odlican za clockovanje karte.Sve radi automatski i pravljen je tako da karta radi sa 100% tacnosti bez artifakta, sto nije bas slucaj sa obicnim ATI TOOL-om.
Pored ovih postoje i DNA driveri.....mnogi kazu da su oni mnogo bolji od omege njih sam koristio pre 2 god kada sam zeleo da bolje poteram Far Cry na tadasnjoj 9600XT :)
Ja licno ne primecujem razliku pa sam ostao sa Omegom zbog dobrih alatki. DNA su malo ozbiljniji i radis manualna podesavanja.
Igraj se malo i isprobaj i vidi koji ti najvise driveri odgovaraju. Ako ti negde u igri brlja texture....probaj sa drugim driverima.
A posto ti imas ATI 9550, obradovaces se kada cujes da Omega ima softmod opciju za 9550 i 9800 SE:)

Back