Чистке у Русији 2023? Сатановски: долази ред и на ''њих''

KaramDjordje

Aktivan član
Poruka
1.396
Nisam, nego sam upoznao neke Ruse pre rata koji su se doselili u Srbiju i nemaju lepo mišljenje o Putinu. A zar nije čudno malo to što pored Ukrajinaca po svetu beže i Rusi? Zašto Rusi beže i zašto naseljavaju Srbiju i to iz Rusije, ne iz Ukrajine. Ne verujem da je u Rusiji život životni standard lep..

Koliko je Rusa pobeglo a koliko ostalo? Procentualno ako moze.

ИПХ ЗИЛОТ

Veoma poznat
Poruka
12.240
Nisam na strani ni jednih ni drugih, ali onaj holivud je pedofilski i svaki normalan Amerikanac(većina su) to kaže i zna, samo manjina upravlja Amerikom i tim zapadnim svetom.
Sem Smit, lik obučen u nekog pedofilskog đavola, i neka Kim Petras, trans soboa koja ima i kitu i *****, to je fuj. Plus, ono nije muzika, i za to dobiti gremi, zatim ona ofucana Madona na šta liči, ljubila se sa njih dvoje na dodeli, da li je to nekom normalno... FUUUj...

Ja kad sam video onu madonu na šta liči, auuu ja ne razumem kakve dijabole su njeni fanovi 🤮

Što se tiče ove teme, pa čistka je vrv odrađena, realno, 50 posto naroda Putina ne voli, zbog siromaštva, mnogi godinama beže iz Rusije i pre rata, ali on je tamo zaveo red i to je to. Bar ne glumi da je demokrata kao zapad.

No on je isti kao oni, deo hazarske ekipe, njegova majka je Jevrejka, on je mason i ovo sve što mi gledamo je predstava između Zapada i Rusije, za nas. Ukrajina je topovsko meso i narod je jedini koji tamo ispašta, kao i sirotinja celog sveta, dok se Putin i zapadne vođe bogate...Fokus je na ratu u Ulrajini, da mi kao ovce blenemo i pričamo samo o tome, kao da u ostatku sveta nema ratova, samo oni su nebitni i nisu važni za svetske lidere i sa jedne i sa druge strane.

Putin da je hteo, davno bi uklonio Zelenskog, ali oni su Jevreji Hazari i glume da su neprijateljim vrana vrani oči ne vadi. :)
:ok::ok::ok:

Нема шта Путин да уклања Зелеског, та тајна друштва само пивотирају, тј окрећу точак док мрве рају... по броју смрвљених корисних идијота, добијају јаче позиције... тешка прича, златномилијардерска...

https://www.youtube.com/post/UgkxWSpo9jRJgnyRKVbXUdxZhWyQPmLk_sue

Eternal Optimist

Obećava
Poruka
97
:ok::ok::ok:

Нема шта Путин да уклања Зелеског, та тајна друштва само пивотирају, тј окрећу точак док мрве рају... по броју смрвљених корисних идијота, добијају јаче позиције... тешка прича, златномилијардерска...

https://www.youtube.com/post/UgkxWSpo9jRJgnyRKVbXUdxZhWyQPmLk_sue
Delim mišljenje. Ratni profiteri. Ne podnosim ni jedne ni druge.
Koliko je Rusa pobeglo a koliko ostalo? Procentualno ako moze.
Izneo sam svoje neko mišljenje. Koristim mozak i vidim kuda je ovaj svet davno otišao. Kao pripadnik mladih generacija Y iZ, nas dve generacije smo operisani od vas zatrovanih starijih generacija koje sta nam samo štetu naneli. I širite mržnju.

KaramDjordje

Aktivan član
Poruka
1.396
Delim mišljenje. Ratni profiteri. Ne podnosim ni jedne ni druge.

Izneo sam svoje neko mišljenje. Koristim mozak i vidim kuda je ovaj svet davno otišao. Kao pripadnik mladih generacija Y iZ, nas dve generacije smo operisani od vas zatrovanih starijih generacija koje sta nam samo štetu naneli. I širite mržnju.

Kapiram da si izneo svoje misljenje. Ja te pitam da nekim dokazima i brojevima podrzis to svoje misljenje.

Poslednja izmena od moderatora:

bas kao

Elita
Banovan
Poruka
21.063
Лепо презиме, а још лепша пророштва стижу нам са канала Србин инфо...

Спремите се за неизбежно
raketa satana je strah i trepet, sta je problem, ako ne verujete u boga i u satanu?
Продајом капа и шоља са обрнутим пентаграмом у бојама украјинске заставе помажу сатанисте избегле из Украјине, суде се с државом залажући се за право на абортус, противе се дељењу Библије у школама, промовишу ЛГБТ+ заједнице – они

Сатанисти скупљају паре за Кијев: Слава Украјини и сатани.​

zilote, podrzavas sataniste, nevaljao si, sledi branje usiju, kukaces u duetu sa dzeg, joj nemoj, no, pa ruskij.

Bojan_BRT

Veoma poznat
Poruka
14.461
Nisam, nego sam upoznao neke Ruse pre rata koji su se doselili u Srbiju i nemaju lepo mišljenje o Putinu. A zar nije čudno malo to što pored Ukrajinaca po svetu beže i Rusi? Zašto Rusi beže i zašto naseljavaju Srbiju i to iz Rusije, ne iz Ukrajine. Ne verujem da je u Rusiji život životni standard lep..
5 miliona Rusa je izbeglo iz Ukrajine u Rusiju od pocetka SVO.