savasavanovic
Elita
- Poruka
- 20.329
Има ту неке симболике, западни свет служи Сатани, и "Сатана" долази по њих.Само напред...
Има ту неке симболике, западни свет служи Сатани, и "Сатана" долази по њих.Само напред...
Има ако хоћеш да има смисла...Има ту неке симболике, западни свет служи Сатани, и "Сатана" долази по њих.
Русијо, враћај се на пут "пијаног Јељцина" !
Мој најдобронамернији савет !
Чудно је то, не ваља ти канонска црква, а ваља ти сатанистичко-педофилска Америка.Има ако хоћеш да има смисла...
Боље на пут Романових опет, комуњаре и репубљиканци су олош свугде у свету, у Русији по највише...To bese onaj put gde ih je guuzio ko je hteo?
To si ti pretraživao pa ti sad algoritam šalje nonbinarne ljude i Taker KarlsonaМало пратите америчке јутјуб канале и видећете шта је данас западни свет ,шта се спрема код нас за неку годину, ми смо у заостатку за читавих 15-20 година за њима.
Сада се тамо води огорчена борба да ли треба дозволити родитељима/старатељима да сакате малу децу од 7-8 година кроз тзв."промену пола", а нема филма/серије који не промовишу ЛГБТ и екстремни феминизам.
Ја нешто претраживао на интернету, и сада ми на ТВ-у CNN приказује како су демократе напале скупштину у Оклахоми.To si ti pretraživao pa ti sad algoritam šalje nonbinarne ljude i Taker Karlsona
МадаТакер је такође поменут од стране Сатановског, као јединог Американца ког треба оставити у животу...To si ti pretraživao pa ti sad algoritam šalje nonbinarne ljude i Taker Karlsona
Mogli smo,al sta ćemo kad smo nazadniА могли смо да имамо ово у Србији, као сав напредан западни свет:
Samo što ova tema nema veze ni sa Srbijom ni sa tim Amerikancem ili šta je već. Opet si promašio.А могли смо да имамо ово у Србији, као сав напредан западни свет:
Ја то нисам чуо... дај линк...Samo što ova tema nema veze ni sa Srbijom ni sa tim Amerikancem ili šta je već. Opet si promašio.
Nego, da li je istina da su u ruskoj crkvi zabranili molitve za mir i da su dozvoljene isključivo molitve za pobedu? Nešto sam tako načuo, pa rek'o da pitam vas eksperte.
Ладно гледаш Греми и ЛЏБТ перформансе стално... болестЧудно је то, не ваља ти канонска црква, а ваља ти сатанистичко-педофилска Америка.
Изгледа да ти обожаваш овог чику у црвеном из победничког спота са Гремија.
Poredis pijanog Jelcinja i Romanove?Боље на пут Романових опет, комуњаре и репубљиканци су олош свугде у свету, у Русији по највише...
Adresu Wagner centra u Srbiji. Hvala. Pitam "eskperta" iliti strucnjaka nepismeni stvore.Samo što ova tema nema veze ni sa Srbijom ni sa tim Amerikancem ili šta je već. Opet si promašio.
Nego, da li je istina da su u ruskoj crkvi zabranili molitve za mir i da su dozvoljene isključivo molitve za pobedu? Nešto sam tako načuo, pa rek'o da pitam vas eksperte.
Реч ''Боље Романове'' не значи ''и Романове''...Poredis pijanog Jelcinja i Romanove?
Republikanci problem ali nisu Demokrate? Brate svakim komentarom otkrivas sve vise o sebi.
Sorry, s mafijašima se ne družim i ne znam njihove adrese niti želim da saznam.Adresu Wagner centra u Srbiji. Hvala. Pitam "eskperta" iliti strucnjaka nepismeni stvore.
Sorry, s mafijašima se ne družim.
Тема су чистке... изволи, реци и ти нешто паметно и занимљиво, па да се сви просветимо булозама твојимU pravu si, hajde nastavi sa nebulozama.
Sorry, s mafijašima se ne družim i ne znam njihove adrese niti želim da saznam.![]()
Сасвим уобичајено од њега. Тренутно ја, на другој теми, покушавам да добијем одговор за нове лажи које је окачио?Znaci nemas adresu i postavljas teme koje nemaju veze sa vezom?
Hvala, tako sam i mislio.
Ако те правилно разумем, ти си спровео испитивање у Русији и овде нам износиш проверен податак?Što se tiče ove teme, pa čistka je vrv odrađena, realno, 50 posto naroda Putina ne voli, zbog siromaštva, mnogi godinama beže iz Rusije i pre rata, ali on je tamo zaveo red i to je to. Bar ne glumi da je demokrata kao zapad.
![]()