Čistim po kućama

savrseno si rastumacio
( ne smeta -cak sam odusevljena :D, i sasvim sam sigurna da bih ocekivala vise od muskarca nego od zene :manikir:),
ovaj post se ne odnosi na mene ?

Ma to što si citirala se odnosilo na smokwičicino tumačenje znakova koje si ostavila. Tu je bilo koliko juče.
No izbrisala ga je, a ja ostao polemišući sa samim sobom.

Od kada je krenula ova tema, meni kuća blista, sve pod konac :) :whistling:.
Pa zar nije ranije bila blistava? Ne smeš tako da pričaš. Saću te naučim -
tvoja kuća uvek blista, a žena se uzima samo za održavanje.

Poštovane,

obraćam vam se, jer kao što znate boljih i iskrenijih prijatelja od vas nemam. Na sreću je tako, jer sam se družeći se sa vama svih ovih godina uverio da ste staložene i promišljene osobe, pune empatije i razumevanja; osobe obdarene nežnošću i toplinom koje su spremne da pomognu i obodre svakoga kome je neophodna podrška ili savet.

Evo o čemu se radi:

Malopre sam, usisavajući i obavljajući ostale aktivnosti po kući, došao na ideju da bi te radnje jednoga dana mogle da predstavljaju moj posao ako ostanem bez ovog kojim se trenutno bavim.
Svima je dobro poznato da sam čovek u godinama, pa bih u slučaju da budem prinuđen da tražim novi posao, radije izbegavao građevinu i slično. A ne bih voleo ni da zebem ili kisnem, pravo da vam kažem.
Pa sam, kao što je sasvim logično i očekivano, čim sam obrisao ruke o kecelju požurio da se konsultujem sa vama.

Napominjem da mi je ova zamisao pala na pamet u trenutku čistog uma, mada moram da rečem da u stanjima proširene svesti imam mnogo bolje ideje koje avaj nikako ne uspevam da upamtim. Naravno, ne uspevam ni da ih pribeležim pošto me mrzi da se pomeram po olovku i papir.
Od svega se nažalost samo sećam oduševljenja zbog sopstvene genijalnosti.

Dakle, interesuje me, šta vi mislite o ovoj ideji?
Znam da ste mahom zaposlene i zauzete žene, koje ne izbegavaju da zasuču rukave, pa i da se spuste na kolena da oribaju pod, ali ponekad je svakoj od vas potrebna ''žena''.
Takođe znam da je ''dobru i pouzdanu ženu teško naći'' te da preporuka o takvoj ide od usta do usta, a ona koja zadovolji kriterijume se čuva kao pravo blago.

Da li bi vam smetalo da muškarac bude ''žena''?
Da li bih, u slučaju da me život navede na ovaj korak, mogao da računam da bi me neka od vas unajmila?
Da li bi se od mene očekivalo više nego od neke žene?
Da li biste imale isti odnos prema meni kao prema ženama koje su već radile kod vas?

Ukoliko bi ovaj projekat zaživeo, ideja mi je da u sledećem koraku angažujem još nekolicinu čistih i urednih kolega sa Foruma, te da zajedno unapredimo posao.
Smatram da muška temeljitost i profesionalizam u koji ne sumnjam garantuju uspeh u poslu.
U mojoj viziji nedugo zatim izdajemo atraktivan kalendar, postajemo poznati, a po našoj priči onaj Madonin muž snima film koji postaje svetski hit, a ja postajem megapopularan i gigabogat.
Nakon toga pišem knjigu o svom životnom uspehu koja postaje bestseler i pomoću koje se još više bogatim, a zatim kupujem kuću na plaži na Jamajci i tamo provodim ostatak života.
Sve u svemu, čistio bih kuće samo za početak, recimo nekoliko meseci. Ostalo bi došlo samo od sebe. Ideja je najbitnija.

Nikada nisam imala kucnu pomocnicu:lol:(tu ne racunam mamu i svekrvu i moju seku koje su povremeno uskakale, mada su se one tako osecale):lol:
Ne znam da li bih mogla da te platim dovoljno,znas li ti kako ljudi u Srbiji danas tesko zive:lol:...ali ti ne bi bio u situaciji da biras, pa bi morao da prihvatis sta ti se nudi:lol:
Jao lazem...imali smo jednom jednu zenu kad sam zivela kod tate i mame...ali to je bilo samo zato sto je ona bila stari porodicni prijatelj..izbeglica, pa smo zeleli da joj pomognemo...mama joj je stalno kupovala poklone...
"pišem knjigu o svom životnom uspehu koja postaje bestseler i pomoću koje se još više bogatim, a zatim kupujem kuću na plaži na Jamajci i tamo provodim ostatak života."..ovo ti je mnogo bolja ideja:D

moze sve samo ne znam da peglam i sudove da perem,ali ako treba nauciicu,mogu usput i da pricuvam decu
gos,julijane ideja vam je odlicna
pa ako imate u ponudi nesto ozzzbiljnoo javite
naravno vas procenat se podrazumeva

appropo onoga o vremneu ,da vreme ne postoji,niti je postojalo niti ce postojati,mi upravo gledamo proslost,
svetlost pojedinih sazvezdja je emitovana milionima godina odavno,tako daj e u pitanju licna komedija cula nashih,kad kazemo milion godina
sve je ovo bilo kvadrilion puta i bice opet

:cmok2: divan si! Eto ti unosnog zanimanja - savetnik žena. Meni, za ideju, 10 posto po ženi ;). Ima firma da nam cveta :klap:!
Ne, ne, ti si divna.
Ako sam te dobro shvatio, imaš daleko bolje poslovne ideje od mene. Odobrila si sve što sam smislio i prepustićeš mi da to odradim, a zauzvrat ćeš mi uzeti samo 10%.
Najs.

"pišem knjigu o svom životnom uspehu koja postaje bestseler i pomoću koje se još više bogatim, a zatim kupujem kuću na plaži na Jamajci i tamo provodim ostatak života."..ovo ti je mnogo bolja ideja:D
Naravno, ali ne mogu da napišem knjigu o životnom uspehu ako ne postignem životni uspeh. Zbog toga mi je potrebna i ona ideja koja ti se manje dopada.

moze sve samo ne znam da peglam i sudove da perem,ali ako treba nauciicu,mogu usput i da pricuvam decu
gos,julijane ideja vam je odlicna
pa ako imate u ponudi nesto ozzzbiljnoo javite
naravno vas procenat se podrazumeva

To bre, ti si čovek za ekipu!
Već imaš pseudonim superheroja koji bi mi se priključio u ovim aktivnostima. Fale nam još Roger Zoger, Trulex, Mister Musculo i Magična Krpa Koperfild.
Imao sam to na umu. Moramo da radimo na marketingu.

Predlog za širenje bizmisa - možeš da čistiš i sneg! :idea:

Ko, jel ja? Mene pitaš Smarti? Mene pitaš?

Idi bre, pa meni je manipulativni rad lopatom u opisu radnog mesta. Da sam bio pametan pa da svršim kurs za pandura pa izađem na ulicu i onom lizalicom zaustavim nekog nevoljnika, uzmem mu koliko ima iz novčanika pa posle zabodem u toplo da kukam kako je svuda oko mene nepravda i kako sam svojom pameću i sposobnostima zaslužio bolje.

Ali ne, ja ćutim i trpim. Ali život me nije milovao. Pošto zbog godina imam probleme sa cirkulacijom (o tome ću naknadno ako nekoga bude interesovalo), odlučio sam da na posao idem peške, a čim dođem i obavim najneophodnije obaveze, lopatu u ruke pa na sneg.
Evo vidi:

Ono tamo iza je Miškovićev reon. Mislim da oni ne moraju da čiste.

mislim da bi, shodno gore izrečenom, naslov teme mogao da se izmeni u: "ćistim po kućama a i oko kuća" Julijan & co
samo da napomenem da se odričem autorskih prava i ne tražim nikakvu naknadu za ovu sugestiju

Ko, jel ja? Mene pitaš Smarti? Mene pitaš?

Idi bre, pa meni je manipulativni rad lopatom u opisu radnog mesta. Da sam bio pametan pa da svršim kurs za pandura pa izađem na ulicu i onom lizalicom zaustavim nekog nevoljnika, uzmem mu koliko ima iz novčanika pa posle zabodem u toplo da kukam kako je svuda oko mene nepravda i kako sam svojom pameću i sposobnostima zaslužio bolje.

Ali ne, ja ćutim i trpim. Ali život me nije milovaoošto zb. Pog godina imam probleme sa cirkulacijom (o tome ću naknadno ako nekoga bude interesovalo), odlučio sam da na posao idem peške, a čim dođem i obavim najneophodnije obaveze, lopatu u ruke pa na sneg.
Evo vidi:

Ono tamo iza je Miškovićev reon. Mislim da oni ne moraju da čiste.

taman prilika da se izjadas i za probleme sa prostatom:mrgreen:

Back