smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
Imati "muškarca" je više kul nego imati "ženu".
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo recimo sad jedem mandarinu i dok sam je ljuštio (a ima neku čudno prilepljenu koru) prsnula mi je u oko. I onda sam joj ja ebao lebac lebov i pomislio kako bi dobro bilo da se prodaju oljuštene mandarine.
Obogatio bi se onaj koji bi prodavao oljuštene agrume upakovane u tanku vakuum foliju umesto ljuske. Ima ko bi teo tako da nešto kupuje.
kasno,jednom u tempu sam videla zamrznuti crni luk,seckan na sitno
Ti bi recimo imala popust. Fina si, student i to.Imaju li forumašice neki popust?
goxy,pusti ti te peskirice,zna julian o cemu prica,ako pllacamo,hocemo komplet uslugu
Pa bolje se bavi genetikom. Napravi luk koji ne štipa za oči.Čoveče, pa ti si riznica ideja od kojih se mož obogatiš...Vidi ti to. E, super, sad si mi dao ideju kako da se i ja obogatim - mogla bih da prodajem finim damama crni luk seckan na rebarca , čisto da im ne suze oči...
Ubedjena sam da bi ti stalne posetnice ovog foruma dozvolile da im oribas kucu.... al sumnjam da bi nesto zaradio..sem kaVenisanja sa njima..ili mozda placanja u naturi...
Pretpostavljam da bi ovaj komentar naišao na veliku osudu forumske zajednice pod uslovom da je ga je pisao muškarac kao odgovor samohranoj majci koja pita za savet.Ah, da..forumasice bi te terale bichevima da radis, zahtevale od tebe razne akrobacije (da lizes jezikom pod, prozore, guzom brises ormane, go kola i tako..)..
Pa ne pitaju kad ih zabole. Samo bi se zezale.a niko ne pita za cenu
Nije mi najjasnije šta si htela reći. Pojasni ako te ne mrzi. Ako te mrzi, nema veze.Domacin se ne zamlacuje pisanjem a bujna masta radi svasta. Upravo dokazano ovim tekstom.
Pazi, nisam ih molio da mi dozvole da im oribam kuću. Pitao sam da li bi me angažovale za taj posao.
Ne znam zašto ne bih zaradio, ako već drugima plaćaju za to. Ne razumem zašto misliš da meni ne bi platile.
A što se plaćanja u naturi tiče, smatram da je to što si rekla uvredljivo po tvoje koleginice. Naravno, sebe si distancirala, a njima uvalila krndelja.
Želim da verujem da nisu spale na to da budu sa mnom.
Pretpostavljam da bi ovaj komentar naišao na veliku osudu forumske zajednice pod uslovom da je ga je pisao muškarac kao odgovor samohranoj majci koja pita za savet.
Uaaa gejčinoMa pusti ga. Ispamovao mi temu bez ikakvog razloga, a onda se uspaničio da sam ga možda provalio da je gej.
A nisam imao lošu nameru. Meni svejedno, nemam predrasude. Šta i ako je gej. Svašta.
o goksi,sta si nam to lepo rekao,kad su izasle samo zvezdice?
dosao julian cisto da se ne zaboravi ko je gospodar srca sirotih malih forumasica
zene sve da ste ga unajmile ili se bar raspitale za ponudu,ume da se naljuti ako ga ignorisete ili mu se ne divite
ali u pravu je mladic,nije konkurencija losa nego je julian stvarno car
Kao i obično nemaš smisla za humor...Al važno da se ti sama sebi smeješVerovatno da mu dobro stoji mini suknja. Posebno dok riba pločice u kupatilu
Kao i obično nemaš smisla za humor...Al važno da se ti sama sebi smeješ
Kak si ti fina
Ma opušteno. Zezamo se, naravno.Uf, sto si zapet....peace man...samo je zez bio u pitanju....
Pa ono budimo realni.Smatras sebe krndeljom?
Pa kao psuje. Ako psuje onda nije gej. Svašta.o goksi,sta si nam to lepo rekao,kad su izasle samo zvezdice?
Hvala brate. Realno u pravu si.dosao julian cisto da se ne zaboravi ko je gospodar srca sirotih malih forumasica
zene sve da ste ga unajmile ili se bar raspitale za ponudu,ume da se naljuti ako ga ignorisete ili mu se ne divite
ali u pravu je mladic,nije konkurencija losa nego je julian stvarno car
u bundevu
jao pile sad si mi slomila srce