Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.776
ne zaboravi kintu za promenu pola
Mislim da to nije neophodno (ima i muskaraca medju tim bebisterima, doduse u manjini).
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zaboravi kintu za promenu pola
a jel bi pristao da nosis uniformu,recimo kao francuska sobarica?
mislim ako mi je lift boj uniformisan,ne ide da si ti ko vandrokas
Heh, tačno sam znao.Ih, bre, smokvice, al' si konzervativna. Kod mene bi čistio bez uniforme.
Moja priajteljica je jednom preko agencije koja unajmljuje osobe za pomoc u kucnim poslovima dozivela pravo cudo. Kada im se obratila, devojka ju je telefonom intervjuisala jedno desetak minuta, do te mere da je ova pomislila da je neka sprdnja u pitanju. Al kao ajde da se zabavimo...
Kad u dogovoreni dan i sat na vratima su se pojavila 4 momka, u uniformama sa cetkama i metlama ( a nekao moja Daca, zvezda foruma !) i sta? Podigli su stan naglavacke,tresli, prali, ribali,pomerali...A ova moja je spucala par hiljada na telefon citavo vreme samo javljajuci nama drugaricama sta se to u njenoj kuci desava.
Secam se jos da cifra nije bila ni malo naivna i da smo se zezale posle danima da ce verovatno ostati tajna kakve sve usluge su bile u istu uracunate, ali isto tako znam da su momci odradili maestralno sve zvizducuci...
Eto, Juliane, neka ovo bude umesto ohrabrenja
E pa hvaja.pa ne znam bas,nit je momak,nit moze da potegne za cetvoricu...
zbog ovog tvog ohrabrenja,moz samo da padne u depresiju,a onda od pajanja,nista...
Pa sviđa mi se kako kadrira.Zasto si smislio da ce Gaj Rici da snima film?
Pa to se podrazumeva, ako poslodavac insistira. Sve ima svoju cenu.Može, ako ćeš da čistiš klečeći!
Pa sviđa mi se kako kadrira.
Mer sa štrcaljkom i mikrofiberna krpa, pa da ti blistaju.El peres i prozore? Ja ne znam samo ih umuzgavim
Dobijes pasulj za uzvrat
Pa u stvari sam planirao da radim za novac. Teško da bi neko kupio knjigu pod nazivom ''Kako sam ribao podove i prao prozore za tanjir pasulja''.El peres i prozore? Ja ne znam samo ih umuzgavim
Dobijes pasulj za uzvrat
Ne razumem pitanje. Jel bi volela da reon prepustim tebi ili čekaš da posao nasledi neko zgodniji od mene?a kome bi prepustio svoj rejon?:kezsasvimvidljivimzubićima::trep:
Ali ja se zapravo uzdam u to da ću spremnošću da klečim preoteti kojekakvim Dacama posao.ja bih te primio..al dobro, ja sam musko..
nego, nemoj kod macke vracarke.. ona ce te terati da klecis
Poštovana,Dragi Julijane,
Budite bezbrizni. Unajmiće vas neka od nas sigurno. Ovo je sada samo cenkanje...UF baš sam u nedoumici...Kažite mi čime pajate prašinu?
Nego, šta ako vi ne dobijete otkaz na sadašnjem radnom mestu? Šta onda, a taman sam videla kako nestaje paučina sa visokog mi plafona..
Da li sam ja loša osoba ako želim da dobijete otkaz? A ne želim to da budem. Volim i kuce i mace, pa naravno i ljude, kako otkaz da vam želim, a već sam htela da vas unajmim.
Pa dobro, čemu ovo? Kvariš mi posao.''Čistim'' po kućama
bojim se mirko da tara ono malo pre nije napisala tebi vec julianu
Mnogi su se obogatili zahvaljujući naizgled bezazlenim a u stavri vrlo promućurnim i originalnim idejama ...izgleda da te krenulo... vodi računa da ti neko ne ukrade patent ...
Ja isto obožavam da čistim!Kad čistim čistim sve do kosti
Lično volim čistoću.Ne čistim često ali kad čistim kao pre neki dan