Čistim po kućama

Pre svega bih želeo da se zahvalim na odgovorima i rečima podrške.
Ovde nisam samo ja u pitanju, nego me generalno interesuje vaš stav po pitanju angažovanja muškarca za kućanske poslove.

U Marininu lojalnost i poverenje nisam ni sumnjao, ali bih se za početak ograničio samo na Beograd.
Razumećete, penzionerska markica pokriva samo taj region.

a jel bi pristao da nosis uniformu,recimo kao francuska sobarica?
mislim ako mi je lift boj uniformisan,ne ide da si ti ko vandrokas

Ih, bre, smokvice, al' si konzervativna. Kod mene bi čistio bez uniforme.:)
Heh, tačno sam znao.
Dakle, vapim za poslom, jedva sastavljam kraj sa krajem, savijam se kao prut na vetru ne bih li odškolovao dete i obezbedio mu budućnost bolju negu što je moja sadašnjost, a neke od vas žele da iskoriste težak položaj u kojem se nalazim i da me, ako im se ukaže prilika, istaslače ko prasicu.

Nisam naivan, znam da ću svašta morati da istrpim. Ali sam ozbiljan gospodin i tako se oblačim. Na posao bih dolazio u uobičajenom autfitu, pristojan i uredan, kako sledi:

http://forum.krstarica.com/showthre...ikako-)-VI?p=16716546&viewfull=1#post16716546

Dakako, kad steknemo uzajamno poverenje, a posao krene, planiram da se moja ekipa i ja oblačimo kao Vilidž pipl. Znate ono: policijac, indijanac, građevinac, kauboj.
Jeste malo gej, ali žene to vole.

Moja priajteljica je jednom preko agencije koja unajmljuje osobe za pomoc u kucnim poslovima dozivela pravo cudo. Kada im se obratila, devojka ju je telefonom intervjuisala jedno desetak minuta, do te mere da je ova pomislila da je neka sprdnja u pitanju. Al kao ajde da se zabavimo...
Kad u dogovoreni dan i sat na vratima su se pojavila 4 momka, u uniformama sa cetkama i metlama ( a nekao moja Daca, zvezda foruma !) i sta? Podigli su stan naglavacke,tresli, prali, ribali,pomerali...A ova moja je spucala par hiljada na telefon citavo vreme samo javljajuci nama drugaricama sta se to u njenoj kuci desava. :telefon:
Secam se jos da cifra nije bila ni malo naivna i da smo se zezale posle danima da ce verovatno ostati tajna kakve sve usluge su bile u istu uracunate,:whistling: ali isto tako znam da su momci odradili maestralno sve zvizducuci...
Eto, Juliane, neka ovo bude umesto ohrabrenja;)

Moram da ti kažem da sam se intimno nadao tvojoj replici na temu. Uzdao sam se u tvoj sud i nekako sam smatrao da bi možda mogla da me angažuješ ili mi makar daš smernice.
Hvala.

pa ne znam bas,nit je momak,nit moze da potegne za cetvoricu...
zbog ovog tvog ohrabrenja,moz samo da padne u depresiju,a onda od pajanja,nista...
E pa hvaja.

Zasto si smislio da ce Gaj Rici da snima film?
Pa sviđa mi se kako kadrira.

Može, ako ćeš da čistiš klečeći! :aha:
Pa to se podrazumeva, ako poslodavac insistira. Sve ima svoju cenu.
Ako treba, četkicom za zube ću da čistim između pločica.

pa to prvenstveno zavisi od toga kako ribaš parket
ako je klečeći nema veze što nisi žena, ako koristiš džoger- nemaš šanse
onda farmerice u kojima dolaziš, ako su ti uske i šik, po poslednjoj modi,izbledele na butkama a da u njima do izražaja dolazi tvoje zmijsko telo, pod uslovom da ga imaš, isto ne dolazi u obzir,ne možeš da budeš daca

Dragi Julijane,

Budite bezbrizni. Unajmiće vas neka od nas sigurno. Ovo je sada samo cenkanje...
Nego, šta ako vi ne dobijete otkaz na sadašnjem radnom mestu? Šta onda, a taman sam videla kako nestaje paučina sa visokog mi plafona..
Da li sam ja loša osoba ako želim da dobijete otkaz? A ne želim to da budem. Volim i kuce i mace, pa naravno i ljude, kako otkaz da vam želim, a već sam htela da vas unajmim.​
UF baš sam u nedoumici...Kažite mi čime pajate prašinu?

''Čistim'' po kućama:mrgreen:
mr-burglar6.jpg

El peres i prozore? Ja ne znam samo ih umuzgavim :(
Dobijes pasulj za uzvrat :p
Pa u stvari sam planirao da radim za novac. Teško da bi neko kupio knjigu pod nazivom ''Kako sam ribao podove i prao prozore za tanjir pasulja''.

a kome bi prepustio svoj rejon?:kezsasvimvidljivimzubićima::trep:
Ne razumem pitanje. Jel bi volela da reon prepustim tebi ili čekaš da posao nasledi neko zgodniji od mene?
Može i jedno i drugo.

ja bih te primio..al dobro, ja sam musko..
nego, nemoj kod macke vracarke.. ona ce te terati da klecis
Ali ja se zapravo uzdam u to da ću spremnošću da klečim preoteti kojekakvim Dacama posao.

Dragi Julijane,

Budite bezbrizni. Unajmiće vas neka od nas sigurno. Ovo je sada samo cenkanje...
Nego, šta ako vi ne dobijete otkaz na sadašnjem radnom mestu? Šta onda, a taman sam videla kako nestaje paučina sa visokog mi plafona..
Da li sam ja loša osoba ako želim da dobijete otkaz? A ne želim to da budem. Volim i kuce i mace, pa naravno i ljude, kako otkaz da vam želim, a već sam htela da vas unajmim.​
UF baš sam u nedoumici...Kažite mi čime pajate prašinu?
Poštovana,

imponuje mi Vaša izjava o tome da želite da dobijem otkaz na trenutnom poslu. Ne smatram da ste loša osoba. Naprotiv, to što ste rekli doživljavam kao kompliment i pohvalu načinu na koji pristupam projektu.

Za pajanje prašine koristim mali i veliki čupko u kombinaciji sa magičnom krpom i antistatičkim sprejem. Neskromno ću reći da sam zaista dobar u tome.
To znanje je posledica svakodnevnog održavanja vitrine sa trofejima iz bodibildniga.

''Čistim'' po kućama:mrgreen:
mr-burglar6.jpg
Pa dobro, čemu ovo? Kvariš mi posao.

bojim se mirko da tara ono malo pre nije napisala tebi vec julianu:zcepanje:

A baš me je precizno opisao.

Mnogi su se obogatili zahvaljujući naizgled bezazlenim a u stavri vrlo promućurnim i originalnim idejama ;)...izgleda da te krenulo:ok:... vodi računa da ti neko ne ukrade patent :dash:...

Ma svestan sam ja toga. Ali imam ja takvih ideja svaki dan kolko oćeš.
Evo recimo sad jedem mandarinu i dok sam je ljuštio (a ima neku čudno prilepljenu koru) prsnula mi je u oko. I onda sam joj ja ebao lebac lebov i pomislio kako bi dobro bilo da se prodaju oljuštene mandarine.
Obogatio bi se onaj koji bi prodavao oljuštene agrume upakovane u tanku vakuum foliju umesto ljuske. Ima ko bi teo tako da nešto kupuje.

Pa ako me se ko od privatnika seti, seti...

Back