Ciscenje svijeta

gost 424003

Iskusan
Poruka
5.015
Kako bi vi organizovali svijet za koji znamo?

Koje su to stvari koje smatrate neoprostivim i koje ne bi trebale biti tolerisane?

Sta bi to bilo?

Recimo ubistvo iz koristoljublja ili silovanje...

Poslednja izmena od moderatora:
Eh, zamisli patern sirenja korona virusa...jedna osoba koliko njih moze da zarazi, pa onda koliko oni mogu, pa sve tako dalje... :lol: nije to problem.
Bogom se uzvisenim kunem. da kurcem ne bi mrdnuo.
Kao sto se corona pojavljuje, tako i ljudsko ludilo uvijek iznova postavlja nova mjerila.
Mrtva utrka je to.
Nemas se tu sta petljati, to je poput odlaska u kockarnicu, kad-tad ces izaci svorc i posran.

Nedavno mi se sestricna pokusala pojadati u vezi svojih bracnih problema, kao iz pistolja sam ispalio - a sta cu ti ja?
Zasutila je u sekundi.
Tako s redikulima treba, u startu ispaliti da te boli k*urac za gluparije.

Pa ne baš umru, ali da se takvi ne rađaju ne postoje.
Svi koji povređuju decu, ubistva silovanja..
Poprilicno sam siguran da smo ti i ja u svojoj lozi imali pedofila, ubojica i silovatelja, te da cemo ih i u buduce imati.
Jednostavno nema smisla tu ista zadirati ili pokusavati popravljati.
Jedini tko moze popraviti ljude su oni sami, a to ce se dogoditi kada krenu manje pomisljati na gluposti.

Sami? To će se dogoditi - nikad.
Jesi gledala The Butterfly Effect?

Glavni lik ima sposobnost putovanja u proslost, koristi je kako bi ispravio gadnu pizdariju koju su drustvo i on slozili u djetinjstvu.
Koristio je tu sposobnost kako bi manipulirao dogadjajima u proslosti, ali uvijek bi iznova proizlazila nova pizdarija iz njegovih postupaka.
Na kraju mu je ipak poslo za rukom rjesiti problem, ali tek nakon sto je kao dijete drugoj djeci okrenuo ledja i otisao.

Jesi gledala The Butterfly Effect?

Glavni lik ima sposobnost putovanja u proslost, koristi je kako bi ispravio gadnu pizdariju koju su drustvo i on slozili u djetinjstvu.
Koristio je tu sposobnost kako bi manipulirao dogadjajima u proslosti, ali uvijek bi iznova proizlazila nova pizdarija iz njegovih postupaka.
Na kraju mu je ipak poslo za rukom rjesiti problem, ali tek nakon sto je kao dijete drugoj djeci okrenuo ledja i otisao.

Svesna sam da je nemoguće, samo kažem čega bih volela da nema.
I još mnogo toga, ali silovatelji dece su mi najgori.

Svesna sam da je nemoguće, samo kažem čega bih volela da nema.
I još mnogo toga, ali silovatelji dece su mi najgori.
Ti i ja smo gorivo ovom ludom svijetu, zbog toga sto obracamo paznju na njega.
Mi smo oni koji ga podsvjesno utjelovljujemo u Univerzumu, zbog toga sto razmisljamo o njemu takvom nakaradnom.
Hranimo ga svojim mislima, on je nas odraz u zrcalu, ni manje ni vise.
Odlucio sam vise ne razmisljati previse o njemu, ne zelim ga vise hraniti, zelim ga zaboraviti, neka ugine.
Vjerujem da su jednom postojali anticki bogovi kao neka manifestacija ljudskih vjerovanja, kao sto vjerujem da smo manifestirali Siddharthu, Isusa, Muhameda i jos bezbrojne proroke.
Ponekad pomislim da je i sam Y.H.W.H./Alah/Jedi Sila ili tko/sto vec, manifestacija nasih vjerovanja, da je On/Ona/Ono tu zbog nas, ne mi zbog Njega/Nje/Onog.
Mozda upravo gadno bogohulim, tko zna, ali ne zelim se vise hvatati u kolo s redikulima.
Ako smo u stanju zaboraviti bogove i ostaviti ih usamljene da umru, mozda smo u stanju i zaboraviti nase ludilo.

Poslednja izmena:
Ja upravo odbijam da obraćam pažnju, pokušavam da se isključim, baš zato što znam da ne mogu ništa da promenim.
I to je odlican pocetak.
Kada vise ne bude publike, koja se otvoreno ili potajno veseli gledanju i citanju o kretenlucima, kretenluci ce prestati postojati.
Zadruge, ili Vucica ne bi bilo, da nema pubilke koja ih svjesno ili podsvjesno trazi.
Prosto ko pasulj.
Nitko tebi ili meni ne brani da se otkacimo od svega.
Jednostavno je, samo je tesko.

I to je odlican pocetak.
Kada vise ne bude publike, koja se otvoreno ili potajno veseli gledanju i citanju o kretenlucima, kretenluci ce prestati postojati.
Da nema pubilke koja ih svjesno ili podsvjesno trazi, ne bi bilo ni Zadruge, ili Vucica.
Prosto ko pasulj.

Prosto, a komplikovano. Jer treba da ignorisanje bude masovno da bi se to postiglo. A ljudi premalo gledaju u sebe.

Ti i ja smo gorivo ovom ludom svijetu, zbog toga sto obracamo paznju na njega.
Mi smo oni koji ga podsvjesno utjelovljujemo u Univerzumu, zbog toga sto razmisljamo o njemu takvom nakaradnom.
Hranimo ga svojim mislima, on je nas odraz u zrcalu, ni manje ni vise.
Odlucio sam vise ne razmisljati previse o njemu, ne zelim ga vise hraniti, zelim ga zaboraviti, neka ugine.
Vjerujem da su jednom postojali anticki bogovi kao neka manifestacija ljudskih vjerovanja, kao sto vjerujem da smo manifestirali Siddharthu, Isusa, Muhameda i jos bezbrojne proroke.
Ponekad pomislim da je i sam Y.H.W.H./Alah/Jedi Sila ili tko/sto vec, manifestacija nasih vjerovanja, da je On/Ona/Ono tu zbog nas, ne mi zbog Njega/Nje/Onog.
Mozda upravo gadno bogohulim, tko zna, ali ne zelim se vise hvatati u kolo s redikulima.
Ako smo u stanju zaboraviti bogove i ostaviti ih usamljene da umru, mozda smo u stanju i zaboraviti nase ludilo.
Jebeno ispravno govoriš. Jebeno, jebeno.
******, ne baš sve. U vezi boga ti može tako izgledati jer smo i mi i bog od iste .. smjese .. svijesti. Samo što je bog jebeno veći.
A znaš onu pjesmu ? Gut baj đo aj got a go mi o maj oo .. aj got a go pul d pirog daun d bajoo ?

Back