Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 241.383
Bate zivojinovica 10invalidima ocistim i dzabe. daj adresu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bate zivojinovica 10invalidima ocistim i dzabe. daj adresu![]()
jos bolje pepeo.
jos kad uneses na dzonovima u kucu, duplo bolje
ihaaaj koliko sam ja nastetio drzavi, ovo je macji kasaljNemoj da ujutru ne bude ocisceno napisacu ovde da lazes i vucicu da stetis drzavu

Sve si lepo sročio dok nisi udario na brđane.ovi sto sisli sa svojih brda ni dan danas posle 30 godina se ne rado hvataju lopate
Cim on hvali vucica daleko mu lepa kuca.Sve si lepo sročio dok nisi udario na brđane.
Brđanka sam, ali znam za red i jutros smo jedna meni draga žena i ja-isto brđanka, bile jedine sa lopatama u rukama.
Našalih se:"Muške smo obe, ali ja bar znam što. Gde je tvoj onaj nesretnik?"
"Ma, sve znaš." Znam, i zato se ne udajem. Da nju vidim kako sa mužem čisti sneg, oboje po lopatu... nego, njemu smeta, a ona samo zna za red.
Pa, ne hvali ga bez razloga, osim ako nije potpuno odlepio. Meni nije nijedan razlog dat da hvalim.Cim on hvali vucica daleko mu lepa kuca.
sve izbeglice nam se dovukle iz raznih brdzanskih krajeva gde ne postoji kultura ciscenja snega (kao sto ne postoji ni kultura hodanja trotoarom nego idu ko magarci na sred puta)Sve si lepo sročio dok nisi udario na brđane.
Brđanka sam, ali znam za red i jutros smo jedna meni draga žena i ja-isto brđanka, bile jedine sa lopatama u rukama.
Našalih se:"Muške smo obe, ali ja bar znam što. Gde je tvoj onaj nesretnik?"
"Ma, sve znaš." Znam, i zato se ne udajem. Da nju vidim kako sa mužem čisti sneg, oboje po lopatu... nego, njemu smeta, a ona samo zna za red.
nesto te troluje chatgptPitanje je tipa Zašto očekujete da vam đubretari odnose smeće umesto da sami uprtite džakove i odnesete ispred deponije
Jer je grtalicom
- lakše
- jeftinije
- plaćeno kroz redovno održavanje puteva
- jedino izvodljivo na glavnim prometnim saobraćajniicma
Ali... šta ako je tebi "brđanin" pogrdna reč iz meni nepoznatih razloga, a meni je referenca za ljude sa dobrim poreklom?sve izbeglice nam se dovukle iz raznih brdzanskih krajeva gde ne postoji kultura ciscenja snega (kao sto ne postoji ni kultura hodanja trotoarom nego idu ko magarci na sred puta)
Sama sam napisalanesto te troluje chatgpt
druze lule, zar smo dotle dosli?Sama sam napisala
Ali razumem da je Ćacijima nepojmljivo
ovi sto se dokotrljali sa kosova,bosne, i kojekakvih rvackih gudura nazivam brdzanima jer to i jesuAli... šta ako je tebi "brđanin" pogrdna reč iz meni nepoznatih razloga, a meni je referenca za ljude sa dobrim poreklom?
Idem po putu... Pa, dobro, nisam možda dovoljno provela u brdima vremena, nego se ponašam kao i svi oko mene, ali kad stopiram npr. bus jer znam da me vozači nisu navikli, a neću da plještem ni metar od preko puta kuće gde je inače i stanica, ja se ponekad nacrtam i na sred puta.
Gde sam rešila da idem uz Božiju pomoć, niko i ništa me neće sprečiti osim-u ovom slučaju, ako me bus pregazi. To je prava brđanska kultura, a vi ovde zapodevate priču o nekim zatucanim i nepripadnim ljudima koji možda, na kraju krajeva, uopšte nisu brđani.

Da, prema Ćaci logici jeftinije je (i brže i bolje) da se beton ručno meša i naliva nego da se iznajmi mašina betonjerkadruze lule, zar smo dotle dosli?
ako si sama napisala jos gore.
znaci jeftinije je grtalicom nego lopatom?
to je ta blokaderska pamet
ti u 4 ujutru a vec pijana ko letva?Da, prema Ćaci logici jeftinije je (i brže i bolje) da se beton ručno meša i naliva nego da se iznajmi mašina betonjerka
Mislim, što uopšte postoje mašine kad je jeftinije, brže , bolje raditi ručno
Stvarno nema nikakve logike
![]()

Analogan primer koji ilustruje Ćaci logiku da je "jeftinije raditi ručno nego iznajmiti mašinu".ti u 4 ujutru a vec pijana ko letva?
kakve veze ima sada beton sa ciscenjem snega

sve ovo ISPRED KUCE?Analogan primer koji ilustruje Ćaci logiku da je "jeftinije raditi ručno nego iznajmiti mašinu".
Šta god
Ali ne veruj meni. Da pitamo našeg Chat GPTja:
(kad si ga već spomenuo)
Koliko bi koštalo čišćenje snega sa puta širine 10 m i dužine 1 km ručno, a koliko grtalicom?
Dakle, grtalica: oko 200 € – što je 10 puta jeftinije i mnogo brže.
Zaključak
Procena troška (samo rad + mašina)
Metod
Vreme
Ručno
~2.000 €
1,5 dana sa 10 radnika
Grtalica
~200 €
3–4 sata sa jednim vozačem
Zaključak: Ručno čišćenje je preskupo i sporo za ovakvu površinu, grtalica je očigledno mnogo efikasnija.
A koliko bi koštalo mešanje i nalivanje betona za zgradu od 2000 m kvadratnih kada bi radili majstori sve ručno, s koliko ako bi iznajmili betonjerku? Ne računajući materijal
Metod
Rad (bez materijala)
Ručno mešanje i ručno nalivanje
9.000–10.500 €
Betonjerka + radnici
~1.500 €
Zaključak: Betonjerka štedi ogromno vreme i novac, a i kvalitet betona je bolji jer je mešanje konstantno.
...
i tako za svaki mogući posao ispadne da je jeftinije, brže kvalitetnije kad se radi mašinom
Zamisli samo
Ko bi reko!![]()

i posle tokom godine kada se oporavi onaj sto je pao baci ciglu kroz prozor, onda je kriva skola,droga,vucic..?-13
Ја не чистим. Боље да људи тресну на удобан снег, него на залеђени бетон. Мислим ја на трошне зглобове, кључне кости, кичме, вратне пршљенове, кукове.....а вала треба и знати правилно падати. Као у џудоу, са обе шаке ударац по струњачи.