da li bi mogli ukratko da mi objasnite postupak ciscenja racunara.znaci ono:sta se prvo cisti,kojim redosledom,sa cim,kako...komp nije ciscen jedno 2 godine,posebno kuler mu je prasnjav,a ja imam dovoljno vremena i strpljenja...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raid ili Mortein, ali pre nego ih pogushish, ugasi komp da bi im ukinuo ventilaciju.Pandemonium:a sta da radim sa paukom?
Ma daj bre, da imaš nekakve extra filtere prašina će da se zavuče kako god okreneš,osim toga ti filteri bi mogli da smanje protok vazduha.Moram da priznam da prvi put od tebe čujem za te filtere, jer ih ja nisam nigde video.Kod mene je kućište stalno otvoreno tako da uvek imam uvid o stanju u kućištu a samim tim i hlađenje je mnogo bolje.Pozdrav svima!!!!!!jozza:Nije moguce da niko od vas nema filtere za prashinu na kucishtu? :shock: U tu svrhu moze da posluzi i filter za kuhinjski aspirator (kao kod mene), pa ce te mnogo redje chistiti prashinu jer je nece ni biti (bar ne u toj meri). Poz 8) 8) 8)
Кулиража:Usisavanje nikako, samo isisavanje.
Neko rece 70%alkohol. Zar nije bolji onaj 96% jer mnogo brze isparava? (a i bolje gori).
U vodu nista ne stavljati, mozda ciscenje vlaznom krpom, ali nakon toga obavezno sacekati da se skroz osusi to sto se cisti.
strosek:moja stranica je otvorena, u sobi imam modifikovani jonizator vazduha(oslabljen) a ciscenje je najbolje vodom i tusem, sve osim harda i optickih uredjaja. Ko ne veruje neka dodje da vidi