Zdrav razum
Buduća legenda
- Poruka
- 31.445
Ali je slabiji ... on je za precizne stvari kao sto su stampane ploce ...Kontakt 40 je poznat svima al gledam specifikacije da ovaj drugi cisti i odmah susi
Hvala lepoAli je slabiji ... on je za precizne stvari kao sto su stampane ploce ...
Ako hoces mozes i sa njim.
Kontakt 40 je varijanta za elektroniku kao sto je wd40 za mehaniku![]()
Ako nije mnogo zaprljano onda ovaj na kome pise chip.Preciznije, treba da ocistim spojeve [cesljeve] u unutrasjosti klavijature
Pa za sve koriste wd ali nije za elektroniku...Alkohol i čačkalice za uši. Ako su sitni kontakti onda čačkalica i mrvicu fate namotaš na vrh. Nemoj da vas kradu i varaju sa tim šarenim sprejevima.
Ko onaj wd40 unutra smrdljiva nafta. Čisti i podmazije koliko je ljudi uništilo šarke na vratima automobila![]()
Dobri su i jedan i drugi,nemoj vracati,ne trazi hleba,a kad zatreba,tu je.Kontakt 40 je poznat svima al gledam specifikacije da ovaj drugi cisti i odmah susi
Kazu da mastiPa za sve koriste wd ali nije za elektroniku...
A u elektronici nije ti potrebno podmazivanjeKazu da masti
Alkohol i čačkalice za uši. Ako su sitni kontakti onda čačkalica i mrvicu fate namotaš na vrh. Nemoj da vas kradu i varaju sa tim šarenim sprejevima.
Znam da je alkohol ok ali za ona moja nepristupacna mesta neophodan je sprej sa onom cevkom, usmerivacem....WD40 bi upotrebio kada ne bi imao sta drugo a hitno je , npr naprskas i barem alkoholom posle isperes .. najbolje sa alkoholom 99% on brzo ispari a dobro cisti povrsine.
Jeste WD ima neki procenat ulja u sebi.Kazu da masti
Tako kazu za potenciometre mada meni treba da naprskam i ocistim nedostupne kontakte takozvane cesljeve.Nafta je masna pa ispere fabričko podmazivanje i trenutno podmaže ali u kratkom roku to zariba katastrofa.
Neka je sa srecom posao.Tako kazu za potenciometre mada meni treba da naprskam i ocistim nedostupne kontakte takozvane cesljeve.
Sad nema veze, vratio sam ovaj kontakt 40 a ovaj drugi sprej zadrzao i sutra otvaram klavijaturu i radim.
Hvala svima![]()