Ciscenje diska na kompjutoru Disk Cleanup

This PC > desni klik na željenu particiju pod Devices and Drives > Properties > pod jezičkom General je opcija Disk Cleanup. Sve što ona tamo nađe (temporary internet files, DirectX shader cache, thumbnails itd) može da se čisti bez problema. Ali od od te opcije, po mom mišljenju, nema mnogo vajde jer malo toga očisti. Bolje je koristiti CCleaner u te svrhe. Meni je onomad, kada mi je C particija bila zagušena, očistio nekih petnaestak gigabajta nagomilanog smeća koje se tu pojavilo ni sam ne znam odakle. Samo kod čišćenja u ovom programu valja dečekirati kolačiće i internet istoriju da ih ne obriše. Sem ako to korisnik ne želi, naravno.

This PC > desni klik na željenu particiju pod Devices and Drives > Properties > pod jezičkom General je opcija Disk Cleanup. Sve što ona tamo nađe (temporary internet files, DirectX shader cache, thumbnails itd) može da se čisti bez problema. Ali od od te opcije, po mom mišljenju, nema mnogo vajde jer malo toga očisti. Bolje je koristiti CCleaner u te svrhe. Meni je onomad, kada mi je C particija bila zagušena, očistio nekih petnaestak gigabajta nagomilanog smeća koje se tu pojavilo ni sam ne znam odakle. Samo kod čišćenja u ovom programu valja dečekirati kolačiće i internet istoriju da ih ne obriše. Sem ako to korisnik ne želi, naravno.
Pozdrav Care Super objasnjeno ali sam cuo jos od prije dosta vremena da taj cistac zna bit jako los za kompjutor mislim na taj cc kliner ima li koji jednostavniji cistac nemoj krivo shvatit samo kazem ali si stvarno super sve objasnio hvala i uzivaj

Kako otvoriti opciju Disk Cleanup na pc u i koje opcije na disk cleanup su sigurne za ocistit i preporučene za ocistit
Jesi li probao ovako da ga očistiš

Fun Nft GIF by Jeremy Fisher

Kako otvoriti opciju Disk Cleanup na pc u i koje opcije na disk cleanup su sigurne za ocistit i preporučene za ocistit
Skini PrivaZer program i sa njim ocisti komp.Ubrzaces ga mnogo,a ocistiti sigurno.Samo sto ces u pretrazivacu morati da se prijavis ponovo.
https://privazer.com/en/.Polako prati tok instalacije,ako ti ponudi nesto uzp od nekih drugih programa,odbij.Ja sam skinuo,ne znam tacno odakle i nije bilo tih problema.Uglavno imas upozorenje "Decline",ili"No Thanks".Moze se desiti i da na ovome nema,ali polako pri instalaciji.Probaj program i mislim da ga nikada neces napustiti.

Користим чишћење у оквиру антивирус програма, од регистратора до кеш фајлова (нпр.Spotify доста заузима након сваког слушања, али и ажурирање ос). Успут ав пронађе и неке нове драјвере за вип кориснике.

Back