Ciroza jetre

CastleRock

Početnik
Poruka
1
Bolujem od alkoholne ciroze jetre. Ne pijem vec 3 godine ne samo alkohol nego i gazirano. Sad imam visoku telesnu temperaturu koju ne mogu nikako da skinem vec 4 dana,i lekari se cude zasto i pored toliko lekova,supe,cajeve i inekcije. Pa plasim se da nisam necim drugim ostetio jetru i tako uzrokovao temperaturu. Bio sam na masazi ledja i umesto da mi je bolje,mene bole ledja a i mislim da,mozda zvuci smesno,od jakog stiskanja bas pozadi u predelu jetre,da mi je to neki uzrok ostecenja ionako ostecenje jetre....sta znam. Ako imate neki savet ili mozda znate dali je moguce zbog ponovnog ostecenja jetre doslo do uzroka visoke temperature? Hvala vam unapred.

jolemisa

Elita
Poruka
23.732
Bolujem od alkoholne ciroze jetre. Ne pijem vec 3 godine ne samo alkohol nego i gazirano. Sad imam visoku telesnu temperaturu koju ne mogu nikako da skinem vec 4 dana,i lekari se cude zasto i pored toliko lekova,supe,cajeve i inekcije. Pa plasim se da nisam necim drugim ostetio jetru i tako uzrokovao temperaturu. Bio sam na masazi ledja i umesto da mi je bolje,mene bole ledja a i mislim da,mozda zvuci smesno,od jakog stiskanja bas pozadi u predelu jetre,da mi je to neki uzrok ostecenja ionako ostecenje jetre....sta znam. Ako imate neki savet ili mozda znate dali je moguce zbog ponovnog ostecenja jetre doslo do uzroka visoke temperature? Hvala vam unapred.
Tebi je zbog lose jetre i opao imunitet i treba da poradis vise na podizabju imuniteta,a to ces postici i lecenjem jetre.Mnogi ne vole surutku,ali ona je stvarno najdelotvodnija za oporavak jetre,uz nju i mladi sir.Sad kada je takvo stanje jetre na smes da jedes mnogo zacinjeno,ljuto kiselo,slano,jer to sve prolazi kroz jetru,koja je kada je zdrava regulise i pomaze zeludcu da bolje prevari hranu.Moras piti dosta tecnosti,najbolje je cajeve.Treba da proguglas,koji su to cajevikoji odgovaraju jetri,ili prokuvanu vodu,kada se dobro ohladi.Dobar je caj od belog sleza i isto da se pije hladan umesto vode.Jetra se obnavlja,ali je bitno koliko je ostecena.Normalno,ako je vise,a ciroza je jak stadium loseg stanja i sigurno ce da potraje oporavak i regeneracija.I to za masazu,trebao si reci da ti je jetra u losem stanju i maser bi sigurno poveo vise paznje na to mesto.Moras sam sebi prvo pomoci,pa posle svi ostali i lekovi.