Kshatriya
Iskusan
- Poruka
- 5.271
Ma čuvaj oči. Sve ovo naše je smuti pa prospi.И ја оћоравих овде, али није ми жао - вредело је !![]()
Ovo ovde je virtuelni život.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma čuvaj oči. Sve ovo naše je smuti pa prospi.И ја оћоравих овде, али није ми жао - вредело је !![]()
U nekom prošlom životu. Nemam više stomak ni za koga.
2-3 posta mogu i kad počne da mi priča kako su SAD izgubile 3 avaksa u Iranu ili šta već ja se samo smorim.
Neka fala.
Ah, dragi Ćirjaković.
Ne viđam ga nešto na forumu u zadnje vreme.
Imadosmo letos kraću prepisku.
Bilo bi lepo s njegove strane kad bi se malo pojavio da nam pojasni tu njegovi izjavu.
Da mi, neuki, i slepi kod očiju, ne bauljamo po mraku.
Sećam se da je pominjao vrste autošovinizma, pravoslavni autošovinizam i ne znam koji već sve autošovinizam.
Čovek je neverovatan. Ako se pojavi ja ću samo da ga ignorišem. Nemam stomak za razgovor sa tim vrstama.
Grešiš. Uvek treba iskoristiti priliku za konverzaciju sa balonima punim vrelog vazduha.
Da znaš kako samo odlete kad ih izbušiš.
Uz zvižduk - fiiiiiiijuuuuuuu.
A kao dolazi na forum?Ah, dragi Ćirjaković.
Ne viđam ga nešto na forumu u zadnje vreme.
Imadosmo letos kraću prepisku.
Bilo bi lepo s njegove strane kad bi se malo pojavio da nam pojasni tu njegovi izjavu.
Da mi, neuki, i slepi kod očiju, ne bauljamo po mraku.
Drugari, nemate vi taj kapacitet da se nosite sa Ćirjakom.
To se videlo i onda kada se on uključio na neku Krstinu temu.
Čovek je video kakvi ste balvani i da mu je spuštanje na vaš nivo
teška degradacija.

Ћирјаковић је изјавио да су „умислили да су Лујеви, да су богови“, алудирајући на француског краља Луја XIV
Bio je prošlog leta zadnji put, barem što ja znam.A kao dolazi na forum?
I gde je pogrešio?
Nemamo taj kapacitet, to je tačno.Drugari, nemate vi taj kapacitet da se nosite sa Ćirjakom.
To se videlo i onda kada se on uključio na neku Krstinu temu.
Čovek je video kakvi ste balvani i da mu je spuštanje na vaš nivo
teška degradacija.
Da,vi blokaderi ste relevantni u svakom pogleduИрелеванте су изјаве сваког ко подржава СНС усташки мафијашки режим.
Treba mu verovati,ipak je to pametan čovek.Lepo je izjavio ovo za studente.Umislili da su nedodirljivi.Bio je prošlog leta zadnji put, barem što ja znam.
Fino nešto popričasmo.
Vidi se, učen čo'ek, samo mnogo robuje nekim predrasudama.
A i tad mi reče da nije ideolog SNS-a.
Dal da mu verujemo?
Ne znam, on se tad javio u raspravu na toj temi, jer mu neko dojavio da sam ga ja tako nazvao, "ideologom SNS-a" i on svratio da to demantuje, a onda smo se uvatili u neku raspravu, i on se, kao uvredio, mada mi stvarno nije bilo jasno zašto? Jesmo se mi malo nešto davili, nas dvojica, al ni izdaleka nešto uvredljivo s moje strane, a ti znaš kakva ja gadurija umem da budem, da vadim iz naftalina svakojake slike i da iskrivim sve što mogu na moju stranu. Ništa od toga nije bilo, tek neko kvazi-intelektualno trać-broć prepucavanje, dosadno svima drugima.Treba mu verovati,ipak je to pametan čovek.Lepo je izjavio ovo za studente.Umislili da su nedodirljivi.