Cipras zaposlio 600 cistacica otpustio savetnike

znaci otpustio savetnike i zaposlio cistacice

umesto visokokvalifikovanih radnika zaposlio kv radnice

plate koje je davao savetnicima davace cistacicama

rashod u budzetu isti

koja je svrha takve odluke

sto ne otpusti i ministre i zaposli jos cistacica, i ministarske plate su ko zna kolike i masno kradu

cistacica moze da ukrade samo dzoger i krpe. sitnis.

rashod u budzetu isti

sto ne otpusti i ministre i zaposli jos cistacica, i ministarske plate su ko zna kolike i masno kradu

Otpustis 100 savetnika tipa Jelana Trivan, Goran Vesic ,Danica Draskovic.Krkobabici,i za isti novac mozes da zaposlis 1000 ljudi sa platom 50 000 dinara

hmmmm....

rashod u budzetu isti

:rotf:

zabava za raju...

rashod u budzetu isti

Otpustis 100 savetnika tipa Jelana Trivan, Goran Vesic ,Danica Draskovic.Krkobabici,i za isti novac mozes da zaposlis 1000 ljudi sa platom 50 000 dinara

:hahaha::hahaha::hahaha:

STa ce da radi sa toliko cistacica?

Osecam da je onu koja je najbolja riba namenio da cisti njegovu kancelariju.

Žene će da rade svoj posao .

Šta mi radimo pored ovoliko stranačkih prljavuša koje smrde i preko ekrana , a zalegle na budžetsku sisu koje ni same sebe ne čiste , a ne buđ i okorelo đubre oko sebe.

Nama na vlasti već 15 godina egzistiraju nesposobne prljavuše u najvišim državnim telima , a pametni Cipros je samo takve šutnuo da mu ne smrde i zagađuju i zaposlio čestite žene da održavaju higijenu što je najveći plus !

али у питању је 600 чистачица на државној сиси.. ту ће бити више кафенисања него посла

Da malo razmisliš shvatio bi da je ovim potezom zbrinuo najmanje 600 porodica puta 4 člana i kaži je l' to malo na ovu krizu ?

Takvi ljudi kad se dočepaju posla ne kafenišu nego ga čestito odrađuju , a svi đuture svakako manje koštaju od jednog beskorisnog , lopovskog savetnika koji krade bogu dane .

Jasno je meni da stranačke prljavuše odozgo nemaju mozga da sve ovo svare al' ti mi nisi tako delovao :)

Da malo razmisliš shvatio bi da je ovim potezom zbrinuo najmanje 600 porodica puta 4 člana i kaži je l' to malo na ovu krizu ?

Takvi ljudi kad se dočepaju posla ne kafenišu nego ga čestito odrađuju , a svi đuture svakako manje koštaju od jednog beskorisnog , lopovskog savetnika koji krade bogu dane .

Jasno je meni da stranačke prljavuše odozgo nemaju mozga da sve ovo svare al' ti mi nisi tako delovao :)

Te pare ne padaju sa neba, nego ga daju svi gradjani neke drzave. Sto bas njima da da te pare, a ne nekoj drugoj grupi gradjana?

Te pare ne padaju sa neba, nego ga daju svi gradjani neke drzave. Sto bas njima da da te pare, a ne nekoj drugoj grupi gradjana?

Polako, tek je poče(l)o , ide po redu.

Ova grupa je sada potrebna i zbrinuta je i zarađivaće svoju platu svojim radom za razliku od lezilebovića s izmišljenim radnim mestom savetnika koji niti su šta radili niti šta zaradili , a samo jedan je taj isti narod koštao kao ovih 600 radnica/ka.

Za šta mi plaćamo ne zna im se broja savetnika i sranačkih kuravela koje vučić plaća iz tvog, mog džepa i da ne nabrajam ostalu sranačku prostituciju , gadno mi ?

Back