Planiram da kupim polovan playstation 2. Drug mi rece da za novije igre mora da se cipuje. Da li je neko imao iskustva sa ovim, koliko kosta? Hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PS 2 mora da se cipuje za sve piratske igrice ne samo za novije.Ako nemas cip ne mozes da igras nista osim originala.Vodi racuna jer je izasla jedna serija PS2 koja ne moze da se cipuje jer ima blokadu.Cenu ne znam ,kupila sam ga sa cipom odavno.
Ako već kupuješ polovan kupi onda neki koji je već čipovan.
Imas i domacu online prodavnicu koja prodaje PS2 i jos neke konzole.za 140 eur, mozda i manje... nov, cipovan, slim halooglasi su za te stvari...i mislim da su kod nas svi cipovani
Nije svaki PS2 kod nas chipovan. To je zabluda. Dosao sam u posed nekoliko modela koji nisu bili chipovani, a i vidjao sam u radnjama nechipovane. Inaceh, za te pare si mogao uzeti Xbox 360 ili Wii. U inostranstvu PS2 obicno ne kosta preko 100 evra nov.evo bas sam ja pre neki dan poslao ps2 na cipovanje u Sabac jer sam kupio u Svajcarskoj i dao 200 eura,umesto da kupim ovde za 150+kod nas su svi ps2 cipovani....al sad je ok,mogu da igram piratske igre...jedna od najboljih konzola D
Ma jestu cesti Cak nisu ni skupi. PS2 valja samo jer ima dobrih starih igara. Za sve novije, bolje je uzeti nesto iz sedme generacije.ma znam al ja sam ovan pa se zaletim na sve sto je novo xD a nesto me ne privlace ni xbox ni wii,ne znam zasto,nekako mi antipaticno,valjda zato sto i nisu tako cesti u Srbiji...)