Zanima me šta mislite o novim ličnim kartama sa čipom, da li ste slušali razne priče o njima i da li ima nečeg mističnog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me šta mislite o novim ličnim kartama sa čipom, da li ste slušali razne priče o njima i da li ima nečeg mističnog...
Ne ljudi slušao sam svašta, tipa da je ovo početak, da će u nas ugrađivati čipove i tako nas pratiti i kontrolisati, postoji i film o tome. Da je ovo samo početak nečeg većeg. Ok zvuči smešno, i meni je bilo, zato me i zanima šta mislite o tome.
Meni to uopšte nije smešno. Oni koji se prvi smeju i prvi plaču.
Ja mislim da nam je cip vec ugradjen prilikom rodjenja,putem vakcine...
Odatle oni oziljci na levom ramenu...
kako je tanak čip...kad je prošao kroz iglu....to je čip
Zato pri svakoj vakcinaciji prisustvuje neka debela brkata med. sestra,to je maskirani reptilian...
Kad se setim tih Serenastih sestrica!
Od njihove igle sam vrištala ko da su kojim slučajem sele na mene!
Imam LK sa chipom. I nemam razloga da budem paranoichan.
ako se zameris nekom
samo se obrise tvoj broj cipa i ti ne postojis
pa ima logike
ovako
ako ce za 5 godina svi imati cipovane licne karte,to znaci da ce tvoj stan, racun u banci ,ugovori itd, imati oznaku tvog cipa a ne tvog imena i prezimena
to znaci da nekom tamo je potrebno da k ukuca broj cipa pa da sazna i kada si poslednji put placao karticom u banci ,,,
i gde
dalje
ako se nekom zameris, ovo se odnosi na buducnost za 15 godina
ako se zameris nekom
samo se obrise tvoj broj cipa i ti ne postojis
Daleko od laži...![]()
Danas cipovane licne karte,sutra Necastivi na mestu predsednika UN????????????
Jel taj fazon aaaa???
I ZVER iz Brisela???
Mozda je ovo za podsmeh kako ti to interpretiras...ne znam jesi li probao da presavijes novcanicu od jednog dolara na nacin na koji je to uradjeno u filmu Digitalni andjeo pa da vidis kako to izgleda in real life?!!! Da vidis da li ce se i tebi prikazati slika koja je predocena u filmu. Mozes probati i vise puta, zamisli...videces da i tebi uspeva da vidis isto to. Mozda se i probudis iz tog smehotresa u koji si sakriven.
Ili je ta novcanica isto sto i onaj autobus...naravno za one koji ne znaju latinski pa ne znaju sta znace reci napisane na njoj. Slucajnost?!
Ti koji se prvi smeju, moram se sloziti sa vec jednim postom, prvi ce i plakati.