Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja cula za omeksivac za rublje
da,da ne kupujem skoro uopste cipele od vestackih materijala jer to ne moze da se rastegne
hvala afro,probacu i s mlekom
naravno u tasni hanzaplasti za svaki slucaj:lol:

To za omekšivač sam čula, probala, nije bilo efekta....i da umesto običnog mleka,
čak bolje i efikasnije deluje mleko za telo i to ono masnije za suvu kožu:)

Nema na čemu.....tako i ja ni ne pomišljam da izađem iz kuće u cipelama ako
nema hanzaplast...u tom slučaju se uvek rađe odlučim za neku sportsku varijantu,
jednostavno zato što to mnooooggooooo boli, a rane teško zarastaju:sad2:

o sto mi drago sto nisam sama u tome i sto me neko razume
npr one spominjene hebacke sandale,sam obula jednom a mirka ih ladno nosi u setnju
ja nema sanse

Hehe....smejala sam se dva dana...posle čitanja Mirkinog posta.....luuude ste skroz:lol:

Kako ne bi razumela, kada poludim...kupim da li cipelu ili sandalu, u prodavnici sve
extra....sva sretna sutra dan obujem i onda hoću da se ubijem:mrgreen:niti da se
mučim, niti kome da ih dam....ma strašno:evil::eek:

moja babatetka tvrdi da u tom slučaju treba da se nakvasi čarapa rakijom i da se obuju i čarapa i cipela da se tako malo nosi.
mada sad ne mogu da se setim koliko
a ne mogu da se setim ni dal je bila rakija ili nešto drugo.
u svakom slučaju recept za dobijanje pišavca ako mene neko pita.

e tako ia ja,na kraju samo baletanke nosim(mada me i one muce,al malo manje kao)
evo da vas nasmejem malo :lol:
287beu.jpg

ja cu stvarno da poludim s cipelama
otkad znam za sebe mene cipele zuljaju i stezu,vecito imam ranice,pa kad mi npr cipele naprave na peti ja sutra moram da obujem one koje mi prave na prstima,da zaraste s jedne strane(seces usi krpis doope varijanta)
a kupovala sam svuda redom,i jeftine i skupe,brdo cipela poklonila nenosene jer nije bilo izdrzljivo
sad gledam sta bih kupila za prolece ali me muka hvata
je l ima jos neko s mojim problemom,i kako ste to resile:(

I ja sam imala isti problem sad dobro gledam i 100 put probam ( zato trazim sad tu plutu ) ...plus imam devojku koja mi radi cipele i cizme , kad kupim sto god kod nje , nista me ne ubija ....

otkad znam za sebe mene cipele zuljaju i stezu,vecito imam ranice,pa kad mi npr cipele naprave na peti ja sutra moram da obujem one koje mi prave na prstima,da zaraste s jedne strane(seces usi krpis doope varijanta)
a kupovala sam svuda redom,i jeftine i skupe,brdo cipela poklonila nenosene jer nije bilo izdrzljivo

resila sam to tako sto kupujem broj vece cipele - realno nosim 38, a uvek kupujem 39 (ili 40 kod onih cudnih modela)... i odjednom vise nemam osetljiva stopala i noge :)

A zar onda ne dereš kožu trenjem? Meni kad je nešto od obuće makar i malo veliko (što nije neuobičajeno) ja se živa izranjavam :dash:

ne, sasvim mi odgovara... moguce je da sam ja u stvari 38 1/2, pa i nije tolika razlika... ja dosta hodam (par sati dnevno) i mislim da su noge malo naduvene zbog toga (ili od umora) i da mi je zato ranije smetalo kada sam kupovala tacno svoju velicinu - jer je druga situacija kada cipelu probas na par minuta, a drugacija kada u njima par sati hodas... ali ja retko kada nosim cipele sa mnogo kaisica, tankim stiklama i slicno...

ne, sasvim mi odgovara... moguce je da sam ja u stvari 38 1/2, pa i nije tolika razlika... ja dosta hodam (par sati dnevno) i mislim da su noge malo naduvene zbog toga (ili od umora) i da mi je zato ranije smetalo kada sam kupovala tacno svoju velicinu - jer je druga situacija kada cipelu probas na par minuta, a drugacija kada u njima par sati hodas... ali ja retko kada nosim cipele sa mnogo kaisica, tankim stiklama i slicno...

Ja tako pretabanam pola grada da nađem odgovarajuće cipele, onda probam, budu mi taman, sva srećna ih kupim... i onda sutra ujutru ih obujem i skapiram da su mi velike :dash::dash::dash: I da, ne kupujem cipele u pms-u niti prvi dan menstruacije kad sam kao žaba :roll:
Mada ovo mi je uglavnom problem sa cipelama na štiklu, ravne mi uglavnom nisu problem...

imam i ja taj isti problem, ali rešenje nemam:dash:
najgore mi je leti kad mi svake sandale i papuče naprave rane :sad2: jedino što mi tada odgovara su klompe

hm a kazu da je bolje kupovati cipele na kraju dana,kad ti se stopala malo rasire
kod nas je odlicno jer postoji linija wide feet za one sa sirim stopalima,ali kod mene nije to problem,mene bi i patike nazuljale da ih nosim dovoljno dugo :roll:

moja babatetka tvrdi da u tom slučaju treba da se nakvasi čarapa rakijom i da se obuju i čarapa i cipela da se tako malo nosi.
mada sad ne mogu da se setim koliko
a ne mogu da se setim ni dal je bila rakija ili nešto drugo.
u svakom slučaju recept za dobijanje pišavca ako mene neko pita.

jao kako sam ja jednom tako ispalila mm- On nema problema sa obućom uzima po meni i broj veće, ali g aništa ne žulja.
Međutim, jednom neke sandale, najlepšte na svetu celom, još ga ja ubedim da ih kupi, ne u našem gradu tako da nema zamene, kad ono žuljaju ga. I onda predložim aja to rešenje sa rakojom, on natrapao rakoju, pa pošto leto bilo i + milion stepeni obuo na bosu nogu. Ne da nije raširio sandale, no cele noge postale braon na tim mestima (a danima posle farba nije htela da se skine).
Naravoučenije -ne raditi to, ili uvek obuti čarape

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back