Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Ja kupila nove... ima ih na svakom ćošku, ali eto... došlo mi da budem utopljena u masi... (mileva - nisu skupe)
Nisam ih slikala, još...
Nisam ih slikala, još...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sta cekas ?
...sad sam gotova....
imaj malo milosti
Meni savest ne dozvoljava....sreća pa Mirka spava inače bi mi svašta rekla...
Dobro bi mi došle neke onakve sa plutom...možda ih bude i kod nas..ili se to
ja samo nadam....![]()
???
O kako sam ja danas zelela da kupim cipele al los ulov. U ovom mom kraju nikad nije bilo dobrih cipela.
I muz je sabotirao moj eventualni odlazak u DC il onaj novi Tc na Uscu , umesto toga pare sam dala stolarima za kuhinju i sad tuzna sedim i suze ronim![]()

Ko bre spava???
O kako sam ja danas zelela da kupim cipele al los ulov. U ovom mom kraju nikad nije bilo dobrih cipela.
I muz je sabotirao moj eventualni odlazak u DC il onaj novi Tc na Uscu , umesto toga pare sam dala stolarima za kuhinju i sad tuzna sedim i suze ronim![]()

A ko ti kriv što si čekala na muža...što lepo ne ode sama...i sad bi nam cvrkutala,
ovde, i sličicu okačila...da vidimo na šta si to opet trošila parice....![]()

Oces ti da te ja![]()
Kako opet???
Pa kad sam kupila poslednje ???
Ne pamtim.
Ja to samo kad moram , ono bas bas kad moram , da se ne pohabaju ne bi ja ni tad![]()

Mirka, pozdravlja te Pinokio!Oces ti da te ja![]()
Kako opet???
Pa kad sam kupila poslednje ???
Ne pamtim.
Ja to samo kad moram , ono bas bas kad moram , da se ne pohabaju ne bi ja ni tad![]()

..........
...slatko kako si mi jadna bosa....

Nisi me ni pitao![]()
i kraj priče. 
Nisam. Moja greska. Znam da bi ti sigurno pristala a ni ja nebih oklijevao ni casa.
Evo jedan mali pokloncic koji ce ti se svidjeti sasvim sigurno
![]()
DA !
" 
Ne znam da li se sjecas, prosle godine sam ti pokazao veoma slican par (crna boja) koji je u trendu i ove sezone. Znaci, otvoreni prsti sa klasicnom potpeticom mini platformom i tom masnom ili ukrasnim detaljom. To je klasika. Ako ih obuces kroz dvadeset godina recices da su stvarmo dobre i da su "moderne". Ovo moderne citaj kao svevremenske.
Eh, jos nesto... ta boja bijele kafe je jako moderna.

Secam se da tvoja zena ima slicne.
E kako je dobra ova boja nemam reci ....perfect![]()
Cije su ?
Pošto su?
Oćes da mi kupiš ???![]()

............
ozbiljna sam ovde nema ni za leka, a ja ( stigose me godine ) nemogu vise da spartam na stiklama ......ovo mi nekako em visoko ( zgodnija sam tako
) em udobno