Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo ce Vam biti moderno ovog ljeta:

Papuce

1.
Andria%20beige.jpg

Odvratno...dal moze jos koja platforma da stane ispod :confused: Mislllliiiim zlo koliko su bezukusne...

Imam Mirka, ali
- u takvim cipelama ne možeš predavati jer takve cipele zahtevaju i sasvid drugačiji stil od onog koji ja furam jer u protivnom studenti (zaprabvo studntkinje) bi više zevale u takve cipele i komentarisale ih no slušale ono o čemu pričam.
- kad neko (možda i sam sebi) nametne toliko obaveza kao ja, onda se u kupovinu leba, i svežeg voća juri pre posla (znači od 7 -7 i petnest je to vreme za koje treba kupiti svež hleb i ostaviti spremljen doručak )zaista ne može sa ovakvim cipelama
- crna ženo, da lisi ti ikada probala da šetaš dva malinoa uključena u struju?
Očigledno nisi, jer i u patikama je to teško, a sa ovim cipelama naučna fantastika.
Ono sve može da se proba ali bi im životni vek bio jaaaaako kratak.
A to bi već bilo glupo.
Jer one su zaista božanstvene. Naročito dok se gledaju

Mileva, prodaj kučiće!:per: Sve ostale radnje "trpe" ovakve ( i slične) cipele/sandale!

MarinaC,
znas da znam sto ce biti u trendu ;)

Ono sto je lijepo ne mora da bude moderno i obratno ono sto je moderno ne mora da bude lijepo.

ps
samo sam rekao istinu, kao i uvijek.
Obzirom da tvoj ukus veoma cijenim onda ti nece biti "odvratno". Sasvim su okay modeli.

kupoholicarke moje i ja obozavam cipele ali imam jedno pitanje vezano za garderobu.danas sam u novinama videla prelepu haljinu i pise da je proizvodjac maggy london.dali neko zna gde se cu beogradu moze naci pomenuta marka,molim vas odgovorite,ja sam se zaljubila u haljinu,a u novinama nema nikakvih informacija gde bih mogla da je nadjem...........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back