Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista nisam slikala,ali juce sam bila u DC-u i odusevila sam se kad sam usla u Guess,kako je dobra nova kolekcija!!! Jedne kao zmijske sandale(meni se nikada pre ta kao zmijska koza nije svidjala)sa ogomnom stiklom,izgledaju... Pa neke elegantne crne,prvi put da mi se bukvalno sve svidja u radnji.I tasne mi se svidaju.Jedino nisam sigurna da li toliko vrede njihove stvari,nema sandala ispod 200e.Jel jos neko video novu kolekciju?

Poslednja izmena:
00020309.gif

Milesa ti bas znas sve da pokvaris.

Ne znam zasto mislis da je nemoguce predavati, kupovati, čekati, voziti u njima ???
To sve ide iz glave ...il imaš volju da sve to radiš u njima il ne.

Ja IMAM !

Imam Mirka, ali
- u takvim cipelama ne možeš predavati jer takve cipele zahtevaju i sasvid drugačiji stil od onog koji ja furam jer u protivnom studenti (zaprabvo studntkinje) bi više zevale u takve cipele i komentarisale ih no slušale ono o čemu pričam.
- kad neko (možda i sam sebi) nametne toliko obaveza kao ja, onda se u kupovinu leba, i svežeg voća juri pre posla (znači od 7 -7 i petnest je to vreme za koje treba kupiti svež hleb i ostaviti spremljen doručak )zaista ne može sa ovakvim cipelama
- crna ženo, da lisi ti ikada probala da šetaš dva malinoa uključena u struju?
Očigledno nisi, jer i u patikama je to teško, a sa ovim cipelama naučna fantastika.
Ono sve može da se proba ali bi im životni vek bio jaaaaako kratak.
A to bi već bilo glupo.
Jer one su zaista božanstvene. Naročito dok se gledaju

Replika ne rapeliku :lol:

- Studentkinje i onako ne slusaju sta pricas - veruj mi .
Pa ako je vec tako bar nek gledaju u tvoje bozanstvene cipele i zavide ti.

- Obuci ih posle kupovine pa idi u dan vesela i cila .
- Kad bi ti videla kako ja setam Lakostava , ne bi verovala. Ok nemam dva psa od 50 kg al mi je sve jedno odkinuo ruku iz ramena pre neki dan. Al ne odustajem od toga da nosim štikle zbgo njega.

Tj ne odustajem od bozanstvenih cipela ni zbog cega i ni zobg koga.
Ljubav je to.

Replika ne rapeliku :lol:

- Studentkinje i onako ne slusaju sta pricas - veruj mi .
Pa ako je vec tako bar nek gledaju u tvoje bozanstvene cipele i zavide ti.

- Obuci ih posle kupovine pa idi u dan vesela i cila .
- Kad bi ti videla kako ja setam Lakostava , ne bi verovala. Ok nemam dva psa od 50 kg al mi je sve jedno odkinuo ruku iz ramena pre neki dan. Al ne odustajem od toga da nosim štikle zbgo njega.

Tj ne odustajem od bozanstvenih cipela ni zbog cega i ni zobg koga.

Ljubav je to.

Divno je to Mirka
ali jedne čizme su već ostale bez štikle u odlasku u prodavnicu sa jednim psom - oni su dresirani i poslušni iidu uz nogu dok se ne pojavi mačka. E tada prestaje svaki oblik poslušnosti, a čizme ostaju bez štikle a ja postajem sva ugruvana na onom ledu od pre par nedelja.
Z ovo pod 1 i 2 jesi u pravu.

Ali ja se brinem da onu prvu stvar koja nikad ne izlazi iz mode pribavim (crne cipele) a za drugu je već zadužen Alfa (tvrd..)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back