Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i gde će vam duša......:(

ništa ove zime od kupovine čizama, što sam kupila kupila sam.....:(

rastu deca, rastu noge.....:dash::dash:

ali za one Cavalli-ve...ma ne bih jela....kupila bi ih......:rumenko:

moraću da pojurim nekog da mi odigra jedan tiket......:hahaha::hahaha:

Ove su simpatične. Vidiš, ja ti ravnu obuću ič ne volim. Samo štikla. Od ravne imam jedne nike patike i to je sve...E, sad, pošto malo malo pa negde putujem, a tamo nešto mora da se gaza i obilazi, zaklela sam se da ću sebi kupiti jedne ravne. I kupim prošle godine neke Batine srebrno-sivkaste-šućmuraste ravne cipele-patike...I obula ih jednom, dvaput...:confused: Nisam to ja...
Sad se kanim da kupim neke Geox-ove.Ubedila sebe da će te da mi (bar malo) spase noge...:confused:
Ja idem iz krajnosti u krajnost ili sasvim ravno ili high heel..nista izmedju.Geox pazari negde vani jer ovde su mi svi modeli nekako bapski i dosadni.Kazu da preko ima i mnogo modernijih,ali ja nikada nisam stala pred njihov izlog..
Mokasine recimo ne podnosim,imam jedne Tod's em su teget:roll: em su meni tvrde do bola...A onaj moj ex se kune u njih...

f_V274247CROPm_40726fc.jpg

epa :mrgreen: , zamisli .......... radnje kojima su ove cipeliceeeee namenjene a ribice iznutra ovako :eek: :eek: :eek: :mrgreen:

salvador dali je dizajnirao cipelu sa staklenom stiklom u kojoj treba da pliva zlatna ribica, ali prava :hahaha: i cudi se covek sto niko nije imao hrabrosti da realizuje neke njegove ideje... mozda zato sto bi uskoro ribica plutala i trulila u ledjnom stilu:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back