Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Pa jes , vas izenadi jesen u septembru ko putare sneg u januaru ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja se mislim dali ce stici dok dragi krene , ali sve mislim da nece
nego imam i jos dve kombinacije do 5 nov .ja sam ti nasla oces?ja se mislim dali ce stici dok dragi krene , ali sve mislim da nece
nego imam i jos dve kombinacije do 5 nov .

Takodje !
Samo sive još i necu vise majke mi !
Ja kupila 3 para baletanki, savrsenih, a sad mogu da se slikam.
Kad to da obujem kad je ledeno?Znam, znam.. Ni ja..Ja kupila 3 para baletanki, savrsenih, a sad mogu da se slikam.
Kad to da obujem kad je ledeno?
kome? meni? tebi? kakve?![]()
mnooooogo dobre slicne onih sandala koje sam ti poslala u profilu

tebi .......mnooooogo dobre slicne onih sandala koje sam ti poslala u profilu
![]()
salim se mislim da cu da ti pogodim ukus 100% evo da probam sad cu sacekaj![]()

u kutiju, pa čekaj proleće............![]()

Ali ja sam htela SADA da ih nosim, a i ne znam gde cu vise one onolike kutije..![]()

pa vidi sa drugaricama...možda kod neke ima mesta,

a od ostalog ja stvarno neznam sta prvo da narucim samo prve u drugom postu su malo skuplje sve druge su od 100 - 150 dolara ( znaci najvise do 165 dolara sa shiping troskovima) , a stici ce navreme pitala sam 

a i ono drugo bi sve nosila 
mislim da su 182 dolara ( znaci 200 manje vise) i ja se mislim najiskrenije da ti kazem ....mnogo mi se svidjajua i ono drugo bi sve nosila
![]()
oko 170 sa sve troskovima

Neko je postavio ovde pitanje o kupovini preko neta,zanima me dal znate dal se moze naruciti nesto preko sajta Victorias secret,a da to eventualno i stigne...![]()

Hvala puno puno puno!
Sreca pa postoje starke koje mogu itekako lepo da izgledaju i u toj velicini...samo sto ih ja veoma brzo unistim pesacenjem. A elegantnije varijante moraju da imaju bar neku malu petu da ne bi izgledale kao camci Neko je postavio ovde pitanje o kupovini preko neta,zanima me dal znate dal se moze naruciti nesto preko sajta Victorias secret,a da to eventualno i stigne...![]()