Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako pitaš za ovaj model ima još crne , al ni upola nisu efektne kao ove plave !
Ako misliš na boje generalno, videla sam da je opet pun grad ljubičaste, sto mi je već malo dosadno i sive.
Probala sam sjajne crne cižme od antilopa u Bati ala mačak u čizmama i stoje predobro , al iz principa ne dam za Batu 16.500 din.

Ja obuću u poslednje dve godine kupujem isključivo preko.Taman se nekako pogodi da imam neki put kad bude promena sezone, ponekad i dva u sezoni tako da mi je problem rešen. Prošle godine sam 9 puta negde letela.Bilo je tu obuće, i obuće...Bata je za mene dobra firma, imam najviše njihove obuće ali ono što sam primetila- ista sezona, različiti evropski gradovi i svaki kao da ima svoju Batinu kolekciju...:eek: Ove godine sam u razmaku od mesec dana bila u Ženevi a zatim u Pragu i videla potpuno dve različite kolekcije za leto 2008. ...A onda dođeš kod nas i shvatiš da je ovo tek ništa od Bate...

Uzasno me zanima šta nosite kad ovako lije kiša?
Meni ni jedna obuća nije adekvatna tada...
Razmisljam se da kupim one plastične kišne čizme jer u svemu drugom sam mokra do kolena čini mi se.

Samo je pitanje gde u gradu ima ovako slatkih?

Poslednja izmena:
Na bulevaru preko puta Vukovog spomenika ima jedna radnja koja prodaje ultra modernu obucu, po povoljnim cenama. Ja imam cipele sa razlicitom visinom stikle, one male su mi kad sam umorna ili idem iz nocne u dnevnu, pa se vucem, a zaostale dane ove vislje...E u tom butiku sam kupila prosle godine kozne cipele, crne, salonke, ali sa manjom stiklom, koje su super za kisu....Ne propustaju vodu, udobne su, a jako lepo izgledaju i mozes da ih kombinujes sa razlicitom odecom...Stikla je oko 5 cm, ili 4 ne znam tacno...Samo ih ne mozes kombinovati, naravno, sa trenerkama i slicno krojenom odecom.

Na bulevaru preko puta Vukovog spomenika ima jedna radnja koja prodaje ultra modernu obucu, po povoljnim cenama. Ja imam cipele sa razlicitom visinom stikle, one male su mi kad sam umorna ili idem iz nocne u dnevnu, pa se vucem, a zaostale dane ove vislje...E u tom butiku sam kupila prosle godine kozne cipele, crne, salonke, ali sa manjom stiklom, koje su super za kisu....Ne propustaju vodu, udobne su, a jako lepo izgledaju i mozes da ih kombinujes sa razlicitom odecom...Stikla je oko 5 cm, ili 4 ne znam tacno...Samo ih ne mozes kombinovati, naravno, sa trenerkama i slicno krojenom odecom.
Moracu da pogledam!
Ma kakve trenerke, ja stalno nosim farmerice i poneku suknju:cool:

E Mirka, ne znam za Metro za ovu godinu, slabo zalazim tamo... ***...
A ja sam videla jedne lepe crne duboke patičice (one patike što se prodaju u prodavnicama cipela...) pa još lakovane.... ne znam dal to propušta vodu...

te čizme za kišu su definitivno najbolje rešenje, ali samo ako baš lije
kiša i ako nećete baš budete dugo u njima u suprotnom se potpari noga,
i to može biti ružan osećaj.........:sad2:

a da su slatke jesu....baš onako mladalačke......i mislim da svako može
naći neke koje mu se dopadaju......:super:

hmmm..intersantno:)
Mozda mislimo na istu radnju...;)

:klap: :klap: :klap: Dakle , mnogo volim kad sedim kuci a nove cipelice same dodju. :klap:
To je veći uzitek nego kad na rasprodaji ima baš moj broj, bas onih sto sa htela da kupim ! :lol:

Ove čizmice su danas došle i kucale na moja vrata!
Našle su put do mene , pomogao im je moj muž ! :lol:

Samo da pomenem da se muskarci jeze tih gore navedenih gumenih cizmi...Nikad nisam bila sa deckom ili drugarom a da ne prokomentarisu kako su odvratne kada ih vide i kako im nije jasno zasto to devojke nose.. Mada i ja moram priznati da su skroz neprivlacne..Pre bih se opredelila za neke martinke zanimljive nego za te gumene..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back