Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Ja ocekivala sove i krave, a ona udarila po spicevima i stiklama![]()
pazi sta kazem, mogu da se kladim u to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde je kuma,
ona voli zuto
uz odgovarajucu garderobu, odlicne
a i uz farmerice![]()

brate, nogata si sta fali. sta pises esej
zato sto me je pitala i ja ne mislim da sam nogata. kapiras? problem nemam ja, nego vi ostali kojima je broj 42 cudan.
"ja da sam zensko"![]()
Nije mi smesno. Ima ko to ume da nosi. Smesni su oni koje odeca proguta i koji ne izgledaju opusteno u onome sto nose nego usiljeno.

o shvati, kad imas ravne tabane spusti ti se svod i povecva broj za 1 sigurno, a mojoj kevi je stopalo palo za 2 broja. ona je u mladosti nosila broj 39 (italijanski standard), sada nosi 41 (istalijanski standard). po istom standardu nosi razlicite brojeve. znaci i u toku zivota moze da ti padne stopalo, ako bi tebi palo stigla bi do 41 sigurno. i nije problem ako padne broj 39, ali ja kontam da bi meni stalo na 41, mozda cak i 40 da mi nije spusten taj srednji deo stopala. i nije cak problem meni ni duzina, meni ne smeta, meni je moje stoplao normalno, ali mi smeta sto nema izbora obuce u srbiji. u srbiji se i dalje uzima 36 ili 37 kao prosek, a u nemackoj je za prosek uzet broj 39. i kod nas je prosek 39, a ne 36 ili 37. nas prosek je ostao u vremenu kad je moja babab bila devojka.
pazi sta kazem, mogu da se kladim u to![]()

Kvinsi, bas su lepe one cizme, idu mi uz tebe![]()
ne znam nista vise, pisala sam deda mrazu, videcemo 
zato sto me je pitala i ja ne mislim da sam nogata. kapiras? problem nemam ja, nego vi ostali kojima je broj 42 cudan.

vecina ne poznaje problematiku ravnih stopala
sta ima se kladis rekoh jos onaj dan na dvd kad zapretih da cu da ti skinem decka![]()

ne znam nista vise, pisala sam deda mrazu, videcemo
![]()

Ne daj se Metlo![]()

znaci cekamo da postavis sliku, taman pored jelke![]()

Метла, у куповину швалерских ципела идеш са мном, ништа без надзора.![]()

sta ima se kladis rekoh jos onaj dan na dvd kad zapretih da cu da ti skinem decka![]()

pazi kad hocu![]()

nemoj molim te, jedva sam ga nasla![]()
nemoj molim te, jedva sam ga nasla![]()

pazi kad hocu![]()
Kvinsi, zamisljam te u dzeper haljini oversized sto pada sa jednog ramena i one cizme

Kvinsi, zamisljam te u dzeper haljini oversized sto pada sa jednog ramena i one cizme
malo te za.ebavaju, nista lose
imam ja ceru koja ima isto tvoj broj (samo 10cm vislja od tebe) i nema Plattfuß,
sto bi rekle svabevecina ne poznaje problematiku ravnih stopala
danas i nizi od tebe nose tvoj broj;
promenilo se mnogo toga.
nekada su deca nosila cipele i par godina,
niko nije smatrao da obuca treba biti bas udobna (ili neznanje).
nista strasno,
strasnije je izobliceni prsti zbog tesne obuce;(
mogu samo da zgazim mojim stopalom. mozda su zato cesto uspesne zene nosile brojeve 42 i 43...bolje su gazile