Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koza cela, savrsene su :zaljubljena:

aha zato su toliko, puno koze je tu otislo

kako oces, ako mozes da ih uzmes a ti uzmi...al razmisli oces li ih iskoristiti kako valja il ce samo da stoje da ih gledas i mazis u cipelarniku :lol:

- - - - - - - - - -

Хеланке јок, то је само за чарапу.

moze
ili uske slim pantalonice

na ovu foru

tight-boots.jpg

pa da, imaju stopala kao muskarci :lol:
moja mama je 170 a nosi 37:)
verovatno je razlog da se danas nosi komotnije obuca nego
nekada,
kada su i par godina(deca) nosila iste cipele :eek::mrgreen:

gledah devojčice sestrine na maturi...lele morale su štikle od 13cm a br 42..a nonice ko glistice...izlomiše se-ali su bile IN ;)

valjda to generacijsko nasledje kod žena..sve traže i jure trendove u tom dobu :mrgreen:

Ja sam sa 180cm visine nekada davno nosila br. 39, sada 40, ali me već nerviraju, preći ću na 40,5 samo ih nemaju svi proizvođači. A 41 mi je baš veliko.:(

Kao da je neko mogao da bira koliko i kakvo stopalo će da ima, ne razumijem iščuđavanje.

stopalo ne moze da se bira i ravni tabani se u sustini nikada ne ispravljaju. mene je keva dzabe mucila sa rudo cipelicama i uloscima i sa 300 cuda, ostalo ravno, pa ravno....vise nema sta da se spusti.

al samo u srbije se cude broju 42, a po evropi prihvaceno kao standard. ima nas koliko hoces. :mrgreen: danas malo da mi zbrisu ove dajhman kanadjanke, a zbrisale su mi jedne celzi cipele na stiklu, al kozne...jutros sam zvala i pitala u prodavnici dal ih imaju i dok sam dosla nije ih bilo :evil: konkurencija je maznula. :evil:

jedini problem su izuzetno visoke i tanke stikle, mada se to danas radi isto, jer zbog duzine i opterecenja moze da pukne srednji deo stopala na cipeli, sandali.

- - - - - - - - - -

moze

na ovu foru

tight-boots.jpg

dobro..:zper:

aha zato su toliko, puno koze je tu otislo

kako oces, ako mozes da ih uzmes a ti uzmi...al razmisli oces li ih iskoristiti kako valja il ce samo da stoje da ih gledas i mazis u cipelarniku :lol:

- - - - - - - - - -

moze

na ovu foru

tight-boots.jpg

Meni to lepo izgleda samo na mladim devojkama, a i ne za svaki dan. Ali ja sam malo mimo sveta po pitanju oblačenja.
rolleyes_girl2.gif

pa i meni je za vamp mlade devojke
ali s obizirom da kvinsi stvarno dobro izgleda i po fotkama deluje mladje nego sto ima godina mislim da moze da iznese uz jednu ukusnu notu
bas da ne fura ko julia u zgodnoj zeni, ali uz neke pristojne odevne kombinacije mislim da to moze lepo...

meni vise smeta cena tih cizama s obizrom da ce biti nosene par puta :lol:

Back