Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lepe su zlozi, klasika :D

znam da su lepe:zkez:...i ladno mi u jednoj prodavnici pobegle ispred nosa i morala u drugu :sad2: malo da ostanem bez njih. a sutra ne bih mogla u druge prodavnice, imam planirano nesto drugo, pa bih odlozila za ponedeljak, a do ponedeljka ko zna dal bi ih bilo u bilo kojoj prodavnici u bg. zutih ima, ali ovih boje bele kafe i sivih ne...al meni lepsa bila ova.
uzivo su boje bele kafe, nisu zute, nisu braon..meni se bas svidjaju i volim sto su klasicne skroz po obliku.

lepe su :aha:

- - - - - - - - - -

nove drugarice :zaljubljena:....dajhman tipa kanadjanke, kozne su :mrgreen: 4700 danas kupljene :zper: niko mi ne garantuje vodonepropusnost ni an skupljim cipelama, a meni trebaju za ovakvo vreme malo suvo, malo kisice, dok nema snega.

odustala sma od onih patofni beskorisne su mi u sustini, jer imaju krzno, a nisu za sneg..pa je izbor pao na skechers ili timberlend...nijedne ne garantuju da nece propustiti, a timberlend online su 17 hiljada. i setim se ja da sam ostavila u bookmarksima cipele koje mi se svidjaju i sve mislim kako to da su im cipele skoro 5 hiljada i pogledam danas, a ono koza i ja brze pohitala da ih kupim. :lol:

ove nemaju krzno, sto je meni i trebalo (necu sigurno na 5,6,7-8 stepeni da nosim krzno, meni ne treba, toplo mi je samo sa carapama), a ovo plavo je rudov ulozak koji sma im stavila.

- - - - - - - - - -

a patofne bas volim, al ybg da su za sneg druga bi bila prica.:(

- - - - - - - - - -

ban na cipele do proleca tjah marta kada krece sezona prolece/leto :lol:

eto super, nasla si jeftiniju zamenu :)

Zloco, koji je broj tih cipela?
ako nosis 9.5 to je 43,
mogli bi da se menjamo, i ja ne moram da probam:)

nemacke, svajcarske, slovenacke brojeve 42 nosim..eno pise ti i na cipelama koje sma danas kupila 42..danas sam probala i neke belgijske isto 42, ali nisu bile kozne. a americki mogu i 9 i 9,5 zavisi dal stavljam ulozak ili ne..a posto su to mahom patike, onda nosim uloske i kupujem 9,5 :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ja ne bih odolela...ne znam kako si tiuspela...zamisli da si obucena samo u te cizme. :zper:

lepe su :aha:

- - - - - - - - - -

eto super, nasla si jeftiniju zamenu :)

pa da...dugo sam razmisljala...htela sma timberlend, ali te sto sam ja htela one braon nisu vodonepropusne, a i ono sto je regina napisala da su njoj pukle po najsirem delu za modela kao crvene sto sam postavljala.

onda sma razmisljala o patofnama i jos sma na granici dal da ih kupim ili ne kako su mekane i udobne i stopalo se rasljampa srecno u njima. :zcepanje: njih bih mogla ovako bzvz da nosim, ali prakticnu primenu nemaju i ostale su one siove tjah posle sma razmisljala o istim takvim braon- zutim i reko neka uzecu ove sto su bas tip kanadjanke, jer one nemaju krzno uopste, a one sive isto imaju krzno i nisu za plus temperature. meni prakticno krzno treba samo za minuse.

bitno je da jos mislim o patofnama. :lol:

- - - - - - - - - -

žensko i br 42..43 :eek::sad2:

pa sta? ti napisa da ti treba broj 35, meni sa tim brojevima izgledate ko da vam je pola stopala amputirano. osim toga svi svetski brendovi su priznali brojeve do 43 i do 44 mnogi, ako je nemcima 42 standard, sta ima seljacka srbija da se mesa. :mrgreen:

na nemackim sajtovima rade od 36 do 43 i neke modele 44, ne videh da rade za zene 35.

- - - - - - - - - -

ja samo sa tamaris nemackog sajta odvojih 4 para koje bih kupila iz mesta, i jos jedno 5-6 salonki, iako nisma ljubitelj salonki.

tamaris online...ne dostavljaju za srbiju

22 strane, sa po 15 cipela 42 na svakoj strani (izabere se grose)..to je preko 300 modela 42 uradjeno kao standard. :)

- - - - - - - - - -

http://www.tamaris.de/alle-schuhe/groesse-42/p-1

pa da...dugo sam razmisljala...htela sma timberlend, ali te sto sam ja htela one braon nisu vodonepropusne, a i ono sto je regina napisala da su njoj pukle po najsirem delu za modela kao crvene sto sam postavljala.

onda sma razmisljala o patofnama i jos sma na granici dal da ih kupim ili ne kako su mekane i udobne i stopalo se rasljampa srecno u njima. :zcepanje: njih bih mogla ovako bzvz da nosim, ali prakticnu primenu nemaju i ostale su one siove tjah posle sma razmisljala o istim takvim braon- zutim i reko neka uzecu ove sto su bas tip kanadjanke, jer one nemaju krzno uopste, a one sive isto imaju krzno i nisu za plus temperature. meni prakticno krzno treba samo za minuse.

bitno je da jos mislim o patofnama. :lol:

- - - - - - - - - -

pa sta? ti napisa da ti treba broj 35, meni sa tim brojevima izgledate ko da vam je pola stopala amputirano. osim toga svi svetski brendovi su priznali brojeve do 43 i do 44 mnogi, ako je nemcima 42 standard, sta ima seljacka srbija da se mesa. :mrgreen:

na nemackim sajtovima rade od 36 do 43 i neke modele 44, ne videh da rade za zene 35.

u Nemackoj je i 36 vec retko za naci za zeMske:lol:
taj tvoj 42(43) jel` zbog duzine ili sirine?

Poslednja izmena:
e, Tibiša..mi smo u izumiranju :zcepanje: a ova nova deca odmah uskaču u br 40... gledam te štapiće od nogu i stopala uska i dugačka..skroz nestvarno :)

Back