Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
au :eek:

pa to je ono sto ja kazem....uvoze sve gore i gore stvari, nekad pomislim da uvoze sa sitnim felerima da bi prosli jeftinije. :(

moje nesrecne reebok patike za mesec ipo puklo platno, samo da se prekrstim, a reebok 90-ih je plivao sa mnom na adi, jer nisma htela bosa u vodu. :lol: i nista im nije falilo.

na prethodnoj strani su moje tiberlend, ali kupljene na pocetku sezone 2008/09 i nosene su intenzivno do pocetka sezone 2012/13 e onda sam tamo u decembru kupila neke planinarske, ko patika..ali sma ove i dalje nosila....djon im nije puko nigde, samo se izlizala peta i vise nece biti ni za pijacu, jer proklizavaju. obucari tu vrstu djona ne mogu da poprave, koliko znam. imala sam u drugoj polovini 90-ih kriketove cipele, super su bile i izlizala se peta i ja odnela kod komsije obucara i covek mi rece tada ta vrsta djona ne moze ni da se zameni ni prelepi, to je druga vrsta rada u odnosu na ove obicne djonove.

dusa me je bolela posle kad sam ih trazila, pocetkom 2000 tu marku, al je nije vise bilo, prestao uvoz. :(

- - - - - - - - - -

ja da mogu ja bih ih popravila, ali problem su izlizane pete. ono unutra moze da se uzije, nisu se skroz odlepile, nego je malo popustio lepak na desnoj i to moze da se sredi, ali pete ne mogu...msm, bas me briga sto su se ofucale napred, malo ih namaze necim da im vratim sjaj..za setnju i pijacu bi bile odlicne.

POSALJI mi na PP koje su to cipele , kao i broj i jos ako imas sliku , jer , uskoro kod nas je BLACK FRIDAY a tada se spustaju cene do bola.

kada znas sta hoces da kupis , predhodno i dobro proucis cene i tadase kupuje.

recimo pogledaj na www.bay.ca

ima se i drugih prodavnica, narocito za one osobe koje iskacu iz sablona.

- - - - - - - - - -

meni su najudobnije kad ih platim malo, nista ne zuljaju
odem na clearance dio, uvijek se moze iskopati neke sa ostecenom kutijom u pola cijene ili 5x manjom cijenom

kod nas , malo , pa malo uvek i spustaju cene , da bi privukli kupce.

POSALJI mi na PP koje su to cipele , kao i broj i jos ako imas sliku , jer , uskoro kod nas je BLACK FRIDAY a tada se spustaju cene do bola.

kada znas sta hoces da kupis , predhodno i dobro proucis cene i tadase kupuje.

recimo pogledaj na www.bay.ca

ima se i drugih prodavnica, narocito za one osobe koje iskacu iz sablona.

- - - - - - - - - -

kod nas , malo , pa malo uvek i spustaju cene , da bi privukli kupce.

pa ne znam tacan broj, jer ja kupujem na cm...a brojevi se razlikuju. ako znam unutrasnju duzinu gazista mogu da kupim bez probe patike (tako sma i kupila ovde u djaku neke patike, bila online prodaja sa snizenjem), cipele tipa timberlend, cipele za planinarenje..mozda cak i neke sandale ako nisu uske ili ako su otvoreni prsti, a ne mogu sigurno bez vidjenja salonke sa spicem. sve sto ima spic moram da probam i dobro prosetam po radnji.

ja sam izgleda jedna od retkih koja izgleda moze da kupi bez probe :think: samo mi je bitna unutrasnja duzina gazista.

- - - - - - - - - -

ja u prodavnici merim duzinu gazista i gledaju me cudno (osim ako ne zaboravim metar :mrgreen:) pa kao dal mi udaraju prsti, dal ono dal ovo...sta s tim da se zezam kad mi u rudu izmerili duzinu stopala u milimetar i to su tacno izmerili, nema promasaja.

- - - - - - - - - -

u rudu ne rade sa sundjerima, nego lepo imaju onu masinu, stanem na masinu izbaci komp duzinu stopala, gde je najvece opterecenje i sta jos sve tamo. lepo se vidi slika tabana i neka zuta i crvena polja na njemu.

za nemacke brojeve sam sigurma za broj i za svajcarski rieker i slovenacki peko, ali za americku obucu moram da znam santimetre, sem patika za koje znam napame,t za neke marke, duzinu gazista i odgovarajuci broj.

pa ne znam tacan broj, jer ja kupujem na cm...a brojevi se razlikuju. ako znam unutrasnju duzinu gazista mogu da kupim bez probe patike (tako sma i kupila ovde u djaku neke patike, bila online prodaja sa snizenjem), cipele tipa timberlend, cipele za planinarenje..mozda cak i neke sandale ako nisu uske ili ako su otvoreni prsti, a ne mogu sigurno bez vidjenja salonke sa spicem. sve sto ima spic moram da probam i dobro prosetam po radnji.

ja sam izgleda jedna od retkih koja izgleda moze da kupi bez probe :think: samo mi je bitna unutrasnja duzina gazista.

- - - - - - - - - -

ja u prodavnici merim duzinu gazista i gledaju me cudno (osim ako ne zaboravim metar :mrgreen:) pa kao dal mi udaraju prsti, dal ono dal ovo...sta s tim da se zezam kad mi u rudu izmerili duzinu stopala u milimetar i to su tacno izmerili, nema promasaja.

- - - - - - - - - -

u rudu ne rade sa sundjerima, nego lepo imaju onu masinu, stanem na masinu izbaci komp duzinu stopala, gde je najvece opterecenje i sta jos sve tamo. lepo se vidi slika tabana i neka zuta i crvena polja na njemu.

ovde se ima i posebna sprava , koja meri tacnu duzinu kao i sirinu stopala.

merna jedinica je u inchima ali se i odmah prevodi i u cm.
tako da je 9 , ustvari broj 42 i to je broj koji nosim.
cipele , koje su uske , ni meni ne odgovaraju ali , one koje su siroke...to da.

sve je moguce...ako si zainteresovana , mogu ti i poslati neke sajtove i da prilikom boravka u BGD , pogledah i cipele , i to strane , koje se profaju i za 2-3 puta su skuplje.

bas kao i SAMSUNG i nisu ni imali moj najnoviji TABLET i svi su ga isprobavali, stariji moideli i cena boli glava, kada sam im jos i pokazao da mi SAMSUNG , SALJE I POPUSTE...

rekli su , pa mi ne dobijamo ista...

- - - - - - - - - -

za nemacke brojeve sam sigurma za broj i za svajcarski rieker i slovenacki peko, ali za americku obucu moram da znam santimetre, sem patika za koje znam napame,t za neke marke, duzinu gazista i odgovarajuci broj.

posalji mi na pp , podatke

naj fensi obuca ...:heart:

bluej.jpg

pa na zenske sam i mislila
da ti ne uzme 9 a ti furas 42, usrecicete :lol:

marsijaner je napisao za sebe da nosi broj 9, pretpostavljam da je mislio na muski broj 9. :lol: ja sam jos gora, ja muski nosim i 9,5 po usa standardu :rotf: zato ja volim nemacke cipelice...to je 42 broj i siqter. :lol: al u taj 9,5 stavim i ulozak za ravna stopala. u patikama obavezno ulozak, narocito kada trcim.

9 je 40 u usa
ne znam dal je u kanadi drugacije

usa i Canada imaju isti standard

9 je 42 EURO.

NA svim cipelama stoji te oznake.

a za zemske , sada cu proveriti , tj ovih dana

pa javljam

- - - - - - - - - -

Šta si ti marsi zapeo da ti žemska šalje pp amaan :rotf:

egonice

egonice

nisam trazio nesto sto nije i normalno , A da si citala sto je pisala , videla bi da i ima problema pronadji odgovarajucu obucu.

i , ponudih se da , ako hoce da mi posalje informacije na PP.

i nis vise,i neg Egonice, dal to hmmm izbija neka mala malecna ......

- - - - - - - - - -

ah Vi zemske samo mislite na onooooooo :mrgreen:

Poslednja izmena:
pa na zenske sam i mislila
da ti ne uzme 9 a ti furas 42, usrecicete :lol:

pa nikada se ne uzima nesto za nekoga a da se prethodno , ne pogledaju svi aspekti.

pa tek tada se donosi odluka

- - - - - - - - - -

Имате одличне канађанке у БН Босу, Таковска. Што женске што мушке, за оне са већим бројем ципела.

bilo bi dobro da se i daje marka , jer , kod nas ima i ima....kompanija

Poslednja izmena:
I da platis kad si se vec namestila :lol:

hmm, da se namestila:)

kukuku lele Metla ...ovo se moze i pogresno shvatiti :mrgreen:

- - - - - - - - - -

eto sada je vreme kupovina, pre CRNOGA PETKA

ponudaod HUDSON BAYa

Extra 15% OFF‡ $100 or more with code REWARD
View in a web browser Afficher en français

WOMEN'S SHOES BEAUTY MEN'S KIDS' HOME SALE
FREE SHIPPING† on your $99 order (or $49 beauty order)
TODAY ONLY: 40% OFF JEANS FOR HIM*
TODAY ONLY: 40% OFF JEANS FOR HER*
SAVE $25** - Use Code WATCHES 30% off** - Select Tops
Shop Now SEE IN-STORE OFFER 30 % OFF**
40% off** SELECT Men's casual apparel
men's
Boxed Bras & Panties Beauty bonus**
Fresh markdowns Up To 40% off** Women's Clearance Shoes
Extra 15% OFF* Your $100+ Purchase
Use Code REWARD - Shop Now Details

nove drugarice :zaljubljena:....dajhman tipa kanadjanke, kozne su :mrgreen: 4700 danas kupljene :zper: niko mi ne garantuje vodonepropusnost ni an skupljim cipelama, a meni trebaju za ovakvo vreme malo suvo, malo kisice, dok nema snega.

odustala sma od onih patofni beskorisne su mi u sustini, jer imaju krzno, a nisu za sneg..pa je izbor pao na skechers ili timberlend...nijedne ne garantuju da nece propustiti, a timberlend online su 17 hiljada. i setim se ja da sam ostavila u bookmarksima cipele koje mi se svidjaju i sve mislim kako to da su im cipele skoro 5 hiljada i pogledam danas, a ono koza i ja brze pohitala da ih kupim. :lol:

ove nemaju krzno, sto je meni i trebalo (necu sigurno na 5,6,7-8 stepeni da nosim krzno, meni ne treba, toplo mi je samo sa carapama), a ovo plavo je rudov ulozak koji sma im stavila.

P61112-204635.jpg

P61112-204646.jpg

- - - - - - - - - -

a patofne bas volim, al ybg da su za sneg druga bi bila prica.:(

- - - - - - - - - -

ban na cipele do proleca tjah marta kada krece sezona prolece/leto :lol:

Back