Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
odlicno se nose uz farmerice,
sta ces vise:)

zadnjih petnestak godina nosim odela samo na sahranama
i vencanjima:mrgreen:
nekada i na vaznom (konzervativnom) susretu:)

nama muskarcima je lako,
dve farbe (npr: crna i braon) i gotovo.

cak i za golf imam rucno radjene cipele:fdlan:

Ja neću ništa više, mogu svuda da idem u njima. :rotf:Ubeđuju me da nisu baš tako svestrane ali im ne verujem.

kakva dosadna tema :lol:
15050461_10207668419329220_717118213_n.jpg

:rotf: nase omiljene forumske patike :heart:

Ja mislim da treba da budes udaren u glavu da das za cipelu soma e
Za te pare cu da obidjem tri evropska grada

- - - - - - - - - -

I to cu da obidjem u cipelama od 50e i jos ce da mi traju dve god posle toga aktivnog nosenja

Ja mislim da treba da budes udaren u glavu da das za cipelu soma e
Za te pare cu da obidjem tri evropska grada

- - - - - - - - - -

I to cu da obidjem u cipelama od 50e i jos ce da mi traju dve god posle toga aktivnog nosenja

sa takvim cipelama ces obici celi svet:mrgreen:
jeste,
preterali su sa cenama:(
ima manufaktura koje nude identican kvalitet za trecinu od te cene:)
kvalitetne cipele stvarno izdrze decenije.

Kvalitetna cipela je dugorocno ulaganje tako da vredi dati koliko majstor ceni.

Rucno radjene ko ima para treba sebi da priusti jer ima unikat.

Нису то уникати, то су типски модели који се нуде у таквим мануфактурама.

Да су високовредне - јесу.

sa takvim cipelama ces obici celi svet:mrgreen:
jeste,
preterali su sa cenama:(
ima manufaktura koje nude identican kvalitet za trecinu od te cene:)
kvalitetne cipele stvarno izdrze decenije.

Bila sam na tri kontinenta u cipelama cija je redovna cena 60e a ja nasla na rasprodaji za 30 :lol: Dve godine su trajale i jos traju nosim ih
Palladium razume se :lol:

Mani me tih bajki....cuj soma e za cipelu....
Ne treba mi da mi izdrzi deceniju, pa necu da me sahranjuju u njima, nek izdrze dve tri godine i ja sam prezadovoljna, pa ocu i ja da menjam, bas da se smorim deset god u istom necu :lol:
Ja cu za deset god da promenim tri cetiri komada i opet cu manje od tebe da platim, za razliku u ceni cu da otputujem negde nadogradim mozak a ne spoljasnji izgled

Muski koji imaju i vole obucu ne stede na njoj jer kvalitetna obuca ko moze da je priusti spasava nogu.
Ima ko ne stedi jer voli kvalitet.
Neko voli samo da pokaze.
Kako god,kada volis i imas dajes-to je strast kao meni knjige npr.Svako neka uporedi sa onim sto voli i na cemu ne bi stedeo sta god to bilo i shvatice.
Isto je sa devojkama,zenama koje vole i imaju za obucu,ne stede.

Obicne japanke su smece,ne nosim ih jer iks puta za malo da stradam koliko su nikakve.
Lik kog znam ima skupe,kvalitet bila sam odusevljena jer one su apsolutno fantasticne-uopste nemas osecaj da nosis japanke.

meni fale ravne cipele i ja bih htela neke da kupim, odustala sam od svih stikli...njih imam i previse, ali ne znam koje da kupim i dal uopste da kupujem....od onog sto sma gledala samo mi se ovo svidelo, osim sto su timberlend muske.

ima i zuta varijanta timberlend, ali nisu nepromocive..kozne su. probala sam ih.

ili da kupim medvedje sape koje su mi preslatke :zkez: i koje ne znam cemu bi mi sluzile :lol:

http://www.officeshoes.rs/cipele-timberland-duboke-cipele-euro-sprint-hiker/5689

- - - - - - - - - -

U super su, bas mi se svidjaju

samo je pitanje dal za timberlend da izvucem 17 i nesto hiljadarki, a nisu deklarisane kao nepromocive.

ove moje stare, su od brusene koze i imaju ispod goretex. tek su prosle godine pocele da pustaju i viidm malo se odlepile (bas cudno da su se odlepile posle 7 godina nosenja:lol:), to moze da se sredi i zalepi opet...ali djon je skroz otisao na peti je izlizan nacisto.

Vidi ako cu vec da nosim samo po suvom onda cu one skecers od 6 soma sa blesavim sarenim jezikom i super
A za 17 soma im i rucak da mi kuva a kamo li da podnese vejavicu :lol: Cena je bezobrazna

Back