cipele

okular

Obećava
Banovan
Poruka
87
Ovde se radi o novcu.
Kad kupis cipele i dobro ih platis, a posle ne mozes da ih nosis jer seku kao noz,sta da radis?
Sa namerom da kupim nesto sto nikako ne moze biti neudobno,jer ove sezone prodavale su se samo drvene cipele, kupila sam mokasine.Ali ispale su veoma opasne,tri puta sam lecila prste i pete dok nisam odustala od tih cipela.Sad kad otvorim ormar i ugledam ih, uvek se zapitam kome sam ja poklonila sedam hiljada.
Radi se o prodavnici cipela MANIA

Imam dosta obuce, ali ocigledno i osetljive noge jer me retko sta ne nazulja.

Za prodavnicu koju pominjes - znam. Nemam sa njima ni posebno losa ni posebno dobra iskustva.

U zadnje vreme se malo manje predjem nego ranije, posto sam napokon pocela da trazim modele koji mi vise odgovaraju, a da se manje zalecem zato sto mi se nesto dopada, bas mi lepo stoji, a nije ni skupo :roll:...

Sve pogresno kupljene cipele na kraju zavrse nove ili skoro nove (slabo nosene) kao "poklon" nekom ko obilazi kontejnere :(.

Zao mi bude, naravno, ali posle par nosenja i nogu bukvalno unakazenih od rana zbog neadekvatnih cipela - nemam mnogo izbora: eliminacija i pazljivija kupovina, sto ne znaci da se opet necu prevariti :lol:.

E, sad, kod mene je slucaj da veoma vodim racuna o ceni i obuce i odece, kvaliteti takodje i trudim se da budem realna pri kupovini. Cena od 7.000 dinara za mokasine izlazi iz mog domena prihvatljivog, tako da verovatno manje od tebe zalim kad ne odgovarajucu obucu moram da posaljem u djubrosavac... :).

Ovde se radi o novcu.
Kad kupis cipele i dobro ih platis, a posle ne mozes da ih nosis jer seku kao noz,sta da radis?
Sa namerom da kupim nesto sto nikako ne moze biti neudobno,jer ove sezone prodavale su se samo drvene cipele, kupila sam mokasine.Ali ispale su veoma opasne,tri puta sam lecila prste i pete dok nisam odustala od tih cipela.Sad kad otvorim ormar i ugledam ih, uvek se zapitam kome sam ja poklonila sedam hiljada.

bolje da si kupila u Geox-u

jesu skupe ali vredi

GEOX obuca je kvalitetna i izuzetno udobna.
Kreacija GEOX obuce je stvarno sportskoga tipa, ali za preko dana idealna.
Za mene je obuca u sustini lek za noge.
Sta mi vredi cipela, koja je samo lepa za videti, a neudobna i da jedva cekam da se izujem?

Ovde se radi o novcu.

znam kako je to uzasno....
ja kupujem samo adidas,nike i reebok...patike running,imas sad i baletanke i malo elegantnije za svaki dan..
ako hoces prave cipele otidji u geox
ne znam da li ovde ima keneth cole oni prave sa nike uloskom unutra,mislim na stikle
ja kupujem mnogo cizama...uglavnom sa visokom potpeticom...
imas u skoro svim apotekama silikonske uloske za cipele koji su potpuno nevidljivi i stave se u cipelu na mesto gde te zulja,ima raznih oblika da se kupi...oko 300din

Ovde se radi o novcu.

i ja sam tamo kupila nesto sto sam obula samo jednom...ne izvalis dok ne provedes neko vreme u njima. Nazalost ja otisla na zurku gde se djuskalo...aaah. jos lecim prstitje :?
Sandalice su u pitanju, i to LEPE. :(

Back