cipele

• Začetnik teme Začetnik teme Koko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni su cipele fetis...imam ih mnooogoooo i razno raznih za razlicite prilike.Za setnju,za zavodjenje ali i one samo za gledanje jer ne znam gde bih s njima.
Sto se tice domacih proizvodjaca a ima ih puno mogli bi da se izdvoje;SOLO,RIMO,ZIGGY svi iz Beograda kao i par proizvodjaca muske obuce iz Novog Pazara medju kojima se istice EB studio tj.Extra Beso.Niko mu nije ravan,a on doduse pravi i zensku obucu.
Orlandini je par sezona imao atraktivne modele ali je nesto zatajio...

Ja obozavam cipele i zaista ih imam puno i mnogo volim da ih kupujem.Nekada mi se desi da mesecno kupim 2,3 para. Ali izbor obuce je u Beogradu sve losiji. Meni se najvise dopada radnja Via Spiga u TC City passage.Ali do sada najbolje cipele sam kupovala u Atini,Fantasticne a ne mnogo skupe. I slazem se sa jednom devojkom da je Orlandini jedno vreme imao fine cipelice. Pozdrav

Nemam para da kupujem puno cipela, tako da kad ih kupujem kupim jedne ali vredne, kvalitetne i da mogu za vise prilika da se koriste.
Gledam da to budu italijanske cipele,ili grcke, domace sam tek skoro kupila jer su odavale utisak kvalitetnih cipele i ispostavilo se da je tako,mekane su,kozne...prvi put da je tako, desilo mi se par puta da kupim cipele domace proizvodnje pa posle mi dodje da se izujem na pola ulice i da dodjem bosa kuci koliko bole noge.
Kvalitet mi je najbitniji.

Elleni:
Ja obozavam cipele i zaista ih imam puno i mnogo volim da ih kupujem.Nekada mi se desi da mesecno kupim 2,3 para. Ali izbor obuce je u Beogradu sve losiji. Meni se najvise dopada radnja Via Spiga u TC City passage.Ali do sada najbolje cipele sam kupovala u Atini,Fantasticne a ne mnogo skupe. I slazem se sa jednom devojkom da je Orlandini jedno vreme imao fine cipelice. Pozdrav
Grcke cipele su sada zastupljene i na nasem trzistu i rade ih tri firme.Oni uvoze i distibuiraju po Srbiji i Crnoj gori mada je to neki osrednji kvalitet,medjutim vrlo komercijalan program i cena u skaldu sa tim.Ali ko prati modu i vazno mu je da svake sezone ima sik cipelu to je pun pogodak.
veoma interesantne cipele,tj.sandale pre svega kreira Danijela Biskup a prodaju se pod imenom LILU.
CAmper cipele su najudobnije koje sam ikada nosila,mada su prilicno skupe.

Back