Ционисти, масони, Ватикан

Odnos Vatikana i masona se kretao od medjusobnog iskljucivanja do neke tolerancije.
Oni su najpre masonstvo definisali kao bogoborstvo..da bi se to danas promenilo, tj. da bi se danas doslo do toga da po novoredigovanom kanonskom kodeksu ne postoji zabrana prisustva rimokatolika u masoneriji, ali im je zabranjeno pricesce.
 
Једноставно!

Давне 1038 ако нисам фулио годину - две... масони су успели да убаце свог човека на чели Римског Патријархата...те 1054 долази до раскола и отпадије Рима од ЈЕДНЕ СВЕТЕ САБОРНЕ И АПОСТОЛСКЕ ЦРКВЕ!
Разлог свега тога је освета пагана(масона) Хришћанима..за победу Св Цара Константина над Максенцијем и Миланским Едиктом..

Остала свађа је само свађа око власти и пара изтмеђу једне стране..
 
cionisti bash i nemaju neke preterane veze sa masonima, neki od njih verovatno jesu i masoni al to ne menja njihovo osnovno opredeljenje.
vatikan, s druge strane, verovatno ima veze i s masonima i s cionistima, al teshko se mozhe reci da vodi odluchujucu rech kad su njihove odluke u pitanju.
sve je to istovremeno povezano nekim minimumom zajednichkih interesa ali i samostalno kad su izrichito njihove stvari na tasu.
vatikan se bavi mnogim poslovima, cionisti cionistichkom politikom u svim njenim oblicima i vidovima, a masoni, iz tog ugla gledano, mogu predstavljati samo jednu od spona tj vezivno tkivo izmedju njih.naravno, ostavljen im je prostor da se i dalje samostalno bave svojim poslovima.
 

Back
Top