CINS: Zastareo postupak protiv Nikole Petrovića za slučaj „meklaren“

Duskwood

Domaćin
Poruka
3.595

CINS: Zastareo postupak protiv Nikole Petrovića za slučaj „meklaren“​

https://n1info.rs/vesti/cins-zastareo-postupak-protiv-nikole-petrovica-za-slucaj-meklaren/

Zbog ovoga cu da se borim dok ne crknem.
Kako nesto od juce moze da zastari? A policajka da dobije suspenziju?

Ja sam mislio da zastari posle 5-10 godina a ne dve!

Da je normalan priznao bi i prihvatio kaznu, sto je nista ali ne, oni su bahati.

Vucica ce bahatost kostati.
Bahat je prema narodu, saradnicima pa cak i RODITELJIMA.

sddefault.jpg

Pa ko ne bi poverovao toj policajki, pogotovu nakon sto je dala taj izvestaj Mariniki Tepic. Inace bimbo Tepicka je olicenje postenja, pravde, dobrote i plemenitosti. Siguran sam da je Tepickin izvestaj tacan, cim se radi o necemu sto je povezano sa Vucicem. Bimbo Tepicka je takodje jedna od retkih osoba u Srbiji koja je svojim teskim i postenim radom i trudom, zaradila dovoljno novca da kupi nekoliko McLarena.

Pa ko ne bi poverovao toj policajki, pogotovu nakon sto je dala taj izvestaj Mariniki Tepic. Inace bimbo Tepicka je olicenje postenja, pravde, dobrote i plemenitosti. Siguran sam da je Tepickin izvestaj tacan, cim se radi o necemu sto je povezano sa Vucicem. Bimbo Tepicka je takodje jedna od retkih osoba u Srbiji koja je svojim teskim i postenim radom i trudom, zaradila dovoljno novca da kupi nekoliko McLarena.
stock-icon-on-white-background-flat-style-financial-market-crash-icon-for-your-web-site.jpg
images

Back