zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Život je toliko glupav i prost ,život je jedno ogromno sranje.Začas prođe i na kraju raspad ,mislim najbolnije iskustvo na kraju ,strašno .Zašto nema humane eutanazije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Život je težak i pun patnje, nema zbora, ali postoje i lijepe stvari u njemu. Ne znam koliko imaš godina, kakva iskustva i iz koje perspektive ovo govoriš. Budisti kažu: bol je neizbježan, patnja je opcionalna. Treba vremena i truda ali može se naučiti kako da se patnja smanji.Život je toliko glupav i prost ,život je jedno ogromno sranje.Začas prođe i na kraju raspad ,mislim najbolnije iskustvo na kraju ,strašno .Zašto nema humane eutanazije?
Samo me muče neka dubokoumna razmišljanjaNe ide ti nešto ovih dana?
Hvala dušo mila,nekako sam se našla trenutno u crnim razmišljanjima,pa reko da vidim kako se vi snalazite u sličnim trenucima.Život je težak i pun patnje, nema zbora, ali postoje i lijepe stvari u njemu. Ne znam koliko imaš godina, kakva iskustva i iz koje perspektive ovo govoriš. Budisti kažu: bol je neizbježan, patnja je opcionalna. Treba vremena i truda ali može se naučiti kako da se patnja smanji.
Život je težak i pun patnje, nema zbora,
Као на пример које?ali postoje i lijepe stvari u njemu.
Скрати,како?Treba vremena i truda ali može se naučiti kako da se patnja smanji.
Muzika, priroda, knjige, ljubimci, jedan ili dva prava prijatelja... šta god koga čini sretnim ili što čini život podnošljivijim.
Као на пример које?
Скрати,како?
Ne ide ,pa ne ideNe ide ti nešto ovih dana?
u bre, koji crnjak...........zamalo da te podrzim.Život je toliko glupav i prost ,život je jedno ogromno sranje.Začas prođe i na kraju raspad ,mislim najbolnije iskustvo na kraju ,strašno .Zašto nema humane eutanazije?
zivot je senzacija pa ga tako i treba proziveti.Naravno da je preuvelicano sve u zivotu. Kako bi ga inace podnijeli?
Od obicnih urodjenih nagona pravimo cirkus. Od sexa, hrane, spavanja...zivljenja.
Sve to da olaksamo zivot!
Život je toliko glupav i prost ,život je jedno ogromno sranje.Začas prođe i na kraju raspad ,mislim najbolnije iskustvo na kraju ,strašno .Zašto nema humane eutanazije?
... ali postoje i lijepe stvari u njemu. ..
...ribolov..Као на пример које?
Slazem se ali nam je dat i mi treba sa njim da uradimo kako mislimo da treba.Život je toliko glupav i prost ,život je jedno ogromno sranje.Začas prođe i na kraju raspad ,mislim najbolnije iskustvo na kraju ,strašno .Zašto nema humane eutanazije?
Шта кад је сваки дан суштински исти и не води нигде?A kako se patnja može ublažiti - pa, recimo, tako što na objektivni problem (recimo fizička bol) ne dodaješ mentalno mučenje tipa "Zašto mi se ovo dešava?" "Ovo je nepravedno". itsl. Veliki dio patnje i frustracije dolazi otud što mi pravimo u glavi neki idealni scenario kakav bi naš život trebao da bude.
Hvala dušo mila,nekako sam se našla trenutno u crnim razmišljanjima,pa reko da vidim kako se vi snalazite u sličnim trenucima.
ima od skora u kanadi, ali smo mi protiv nje, a kako se snalazimo? pa, nekako, kako su se ljudi snalazili pre nas, sta cemo sada da uvodimo opet lapot? boricemo se protiv crnih sa svetlim, svako bira u kom je timu, pa tako i ti, a ja sam mislio da si ti u nasem timu, zar sam se prevario?.Zašto nema humane eutanazije?
Pokušaj sa malim promjenama rutine, zainteresuj se za nešto.Шта кад је сваки дан суштински исти и не води нигде?
Има ко одбија да се промени и све хоће баш од мене а ја то не могу.Pokušaj sa malim promjenama rutine, zainteresuj se za nešto.
Govoriš o drugoj osobi? Nije mi sasvim jasan komentar.Има ко одбија да се промени и све хоће баш од мене а ја то не могу.
Кад је окружење такво да се одбија променити.Govoriš o drugoj osobi? Nije mi sasvim jasan komentar.
Кад је окружење такво да се одбија променити.
Уништила сам себе испуњавајући те жеље тако да далеко их било.@Zauz da li tvoje okruženje želi da se ti promeniš?
Не региструју ме уопште.Da li postoji mogućnost da se pronađe neki kompromis?
Ako je okruženje toksično, promijeni ga, ako si u mogućnosti.Кад је окружење такво да се одбија променити.
Zato što je čovek koristan samo dok je živ, nije za džabe cela propaganda demonizovala one što pomisle na kraj. Mrtav čovek ne plaća račune.Život je toliko glupav i prost ,život je jedno ogromno sranje.Začas prođe i na kraju raspad ,mislim najbolnije iskustvo na kraju ,strašno .Zašto nema humane eutanazije?