cimerice

Najluđi skor mi je bio nas devetoro cimerki i cimera u dvokrevetnoj sobi u studenjaku, a nikad broj nije spadao ispod četvoro u dvokrevetnim sobama, plus ostali koji su uvek mogli da računaju na smeštaj onoliko koliko im je potrebno i komšiluk u sobama sa zajedničim kupatilima i ulazima... Bilo je sve to tako hipi... :D
Ne znam da li da opišem najotkačenija iskustva. :zcepanje:
Jedan od cimera nije nosio gaće, dešavalo se ujutru da neko uđe u sobu dok njegova devojka i on još spavaju poluotkriveni i da se nađe u renesansnom okruženju. :D I naravno da su se noću seksali bez obzira što smo mi svi bili kraj njih, a kreveti na sprat, naš patent, spojeni, kad se jedan zadrma svi se ljuljaju, po principu kolevke. :D
Jednom je par dana sa mnom u sobi, sam sam tada bio, ostali su se bili razišli, boravila prijateljica naše domske komšinice, potpuno neoznata devojka, i nije spavala u pižami. Kad su mi banule kolege i snimile je uspavanu slabo mi nisu verovali da je nisam pokupio u Madoni. :rumenko:

Ili scena koju je napravio jedan kolega.
Njegovi cimeri su bili par, cura i momak, i cimerka je jednom prilikom dovela neku njenu drugaricu da prespava kod njih. Uveče su obavili svi toaletu pred spavanjac pre mog kolege, cimerka i cimer su se spremali da legnu zajedno, kao što je bilo uobičajeno, a cimerkina prijateljica se već smestila u njegov krevet. On je došao iz kupatila, sređen, snimio je raspored spavanja i pravac u krevet, da se nađe kraj gošće. Kad je počela vriska. Njemu nesretniku nisu znali kako da kažu da treba da se uglavi u vreću za spavanje, jer je jedino to bila opcija, pa su to odlagali za poslednji trenutak pred sovu, međutim on je pre tog uleteo u krevet kod cice, jer je utripovao da mu cimerka i cimer nabacuju tu ribicu i da će je kresnuti.

Back